Αθλητισμος

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βόλτες στο Παρίσι με νέο λουκ

«Εκμεταλλεύτηκε» τον πρόωρο αποκλεισμό του από το Paris Masters

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Τσιτσιπάς - Παρίσι
Στέφανος Τσιτσιπάς © EUROKINISSI/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει βόλτες στο Παρίσι με τον πατέρα του και με νέο λουκ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Παρίσι και δίνει απάντηση σε όλους αυτούς που του κάνουν κριτική για τη σχέση του με τον πατέρα του. Ο Έλληνας τενίστας κάνει βόλτες στην πρωτεύουσα της Γαλλίας μαζί με τον μπαμπα-προπονητή του και εκείνος «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία κοινή τους selfie, την οποία έβαλε στόρι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

tsitsipas.png


Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης δεν τελείωσε τον αγώνα του με τον Άλεξ Ποπίριν στο Paris Masters, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στον αγκώνα και εγκατέλειψε. Στο κεντρικό court του Palais Omnisports, Τσιτσιπάς και Ποπίριν  πρόλαβαν να αγωνιστούν μόλις για 27 λεπτών, με τον Ποπίριν να κάνει το μπρέικ για το 4-2, πριν ο Τσιτσιπάς αποσυρθεί λόγω των ενοχλήσεων στο χέρι.

Ο Τσιτσιπάς έβαλε τέλος στην πορεία του στο τουρνούα από το πρώτο κιόλας σετ, αφού πονούσε όταν σέρβισε και πιθανότατα ήθελε και να προφυλάξει τον εαυτό του ενόψει ATP Finals.

Ετσι, εκμεταλλεύτηκε την παραμονή του στο Παρίσι και έκανε μια βόλτα μαζί με τον πατέρα του.

Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέλεξε και με νέο λουκ αφού για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό εμφανίστηκε ξυρισμένος.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ