Αθλητισμος

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Όρθιοι οι πράσινοι στο Καραϊσκάκη

Πνίγηκε στα καπνογόνα το ισόπαλο ντέρμπι της Super League

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Super League: Στο 0-0 έμειναν Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ντέρμπι των αιωνίων στο Καραϊσκάκη, σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από διακοπές και ρίψη καπνογόνων.
SUPERLEAGUE 2021-2022 : ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ | ΦΩΤΟ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISS

Super League: Στο 0-0 έμειναν Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ντέρμπι των αιωνίων στο Καραϊσκάκη, σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από διακοπές και ρίψη καπνογόνων.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο στάδιο Καραϊσκάκη, με τον τερματοφύλακα Μπρινιόλι και την πράσινη άμυνα να σταματούν τις επιθέσεις των ερυθρόλευκων, από τους οποίους έλειψε η φρεσκάδα μετά τον θρίαμβο της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη.

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League πνίγηκε στην ομίχλη των καπνογόνων της εξέδρας, με τις μεγάλης έκτασης διακοπές να μην επιτρέπουν στις ομάδες να αναπτύξουν ρυθμό, σε συνδυασμό με τη δυσκολία των δυο αιωνίων να δημιουργήσουν φάσεις.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη φάση στο 24΄με την κεφαλιά του Καμαρά να βγαίνει άουτ, ενώ ο Παναθηναϊκός απάντησε με άστοχη κεφαλιά του Χατζηγιοβάνη από το ύψος της μικρής περιοχής στο 32ο λεπτό.

Στο 70′, σέντρα του Λαλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρινιόλι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βατσλίκ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Αλεξανδρόπουλου.

Το αποτέλεσμα σηματοδοτεί το πρώτο 0-0 στο Φάληρο μετά τη σεζόν 2007-08 ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μετά την ισοπαλία, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 11 βαθμούς και πλέον ακολουθούν ΠΑΟΚ και Βόλο που έμειναν μόνοι στην πρώτη θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός έπιασε τους 7 βαθμούς στον πίνακα της Super League.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ