- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Σινσινάτι (Cincinnati Open) και αντιμετωπίζει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ τα ξημερώματα της Κυριακής.
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Σινσινάτι πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας αθλητής του τένις και Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη τένις, κέρδισε τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ με 2-1 σετ (6-2, 5-7, 6-1).
Υπενθυμίζεται ότι ο Τσιτσιπάς είχε προκριθεί με ανατροπή στα προημιτελικά του Σινσινάτι, όπου αντιμετώπισε τον Αλιασίμ.
Ο αγώνας στο Οχάιο των ΗΠΑ για το Cincinnati Open κράτησε 2 ώρες και 12 λεπτά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε κατά διαστήματα καταπληκτικό τένις. Παίζοντας πειθαρχημένα και με αποφασιστικότητα στα κομβικά σημεία, ο «Tsitsifast» πήρε το πρώτο σετ με 6-2. Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι, με τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ να το κερδίζει με 5-7. Στο τρίτο σετ ο Έλληνας αθλητής επικράτησε εύκολα με 6-1.
Στα ημιτελικά του Σινσινάτι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ, τον οποίο είχε αποκλείσει με νίκη - έπος στο Roland Garros.
Ο Γερμανός τενίστας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, επικρατώντας στον τελικό του Κάρεν Χατσάνοφ. Στα ημιτελικά είχε αποκλείσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς με επική ανατροπή.
Πότε και τι ώρα αγωνίζεται στον ημιτελικό του Σινσινάτι ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα ημιτελικά του Σινσινάτι την Κυριακή 22 Αυγούστου, τα ξημερώματα.
Στον άλλο ημιτελικό συγκρούονται ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος πέταξε έξω τον Μπούστα με 6-1, 6-1 και ο Αντρέι Ρούμπλεφ που κέρδισε τον Περ με 6-2, 3-6 και 6-3.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοινοποίησε δημοσίευση για τον αγώνα του με τον Έλληνα θρύλο του kick boxing
Κακό «επίτευγμα» για τον Έλληνα πρωταθλητή
Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο σπουδαίος ιταλός προπονητής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών
Ακόμα ένα χρυσό για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη
Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Bρήκε έναν χιουμοριστικό τρόπο για να περιγράψει το κατόρθωμα του φίλου του
Εξακολουθεί να απασχολεί έντονα τα ευρωπαϊκά μεταγραφικά ρεπορτάζ
Έζησε από κοντά τη μεγάλη διοργάνωση
Οι δηλώσεις μετά το ασύλληπτο άλμα στα 6,17μ
Δεύτερος κορυφαίος άλτης όλων των εποχών ο σπουδαίος Manolo
Θα συμμετάσχει στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαυροβούνιο
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
«H ήττα οφείλεται στην άσχημη εκτέλεση των σουτ, τη βιασύνη και την έλλειψη ρυθμού»
Η Εθνική μπάσκετ γνώρισε την πρώτη ήττα της στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027
Έγιναν γνωστές οι ώρες των αναμετρήσεων με την ισπανική ομάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.