Αθλητισμος

Αποθέωση Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι - Έτοιμος για την Παρί Σεν Ζερμέν

Το βίντεο της γαλλικής ομάδας για τον νέο της σούπερ σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο Παρίσι ο Λιονέλ Μέσι, το νέο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν
Στο Παρίσι ο Λιονέλ Μέσι, το νέο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν © EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Χαμός στο Παρίσι για τον Λιονέλ Μέσι πού ήρθε για την Παρί Σεν Ζερμέν, με τη γαλλική ομάδα να τον καλωσορίζει με βίντεο πριν από την επίσημη παρουσίαση.

Σε ρυθμούς Λιονέλ Μέσι κινείται το Παρίσι, με τους φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν να μην βλέπουν την ώρα για να δουν τον Αργεντινό σταρ με τη φανέλα του συλλόγου. Το αεροπλάνο που μετέφερε στο Παρίσι τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έφυγε από την Μπαρτσελόνα, προσγειώθηκε την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021, το απόγευμα, στο αεροδρόμιο Μπουρζέ.

Ο Λιονέλ Μέσι, χαμογελαστός και φανερά ευδιάθετος, με μπλουζάκι που έγραφε «Εδώ είναι Παρίσι», χαιρέτισε από μακριά τους φιλάθλους που πήγαν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτούν.

Τα ποσά από τη συμφωνία Μέσι - Παρί Σεν Ζερμέν «ζαλίζουν». Ο Μέσι αφήνει τη Βαρκελώνη μετά από 21 χρόνια, κατακτώντας τα πάντα με τον ισπανικό σύλλογο της Καταλονίας.

Η έλευσή του στο Παρίσι εντάσσεται στις κινήσεις του συλλόγου για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η γαλλική ομάδα, προκειμένου κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ (Champions League) -το απωθημένο της διοίκησης τα τελευταία χρόνια.

Παρί Σεν Ζερμέν για Λιονέλ Μέσι - Το βίντεο πριν από την επίσημη παρουσίαση

Η επίσημη παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη 11 Αυγούστου, στις 11.00 το πρωί τοπική ώρα (12.00 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος) στο «Παρκ ντε Πρενς».

Σε βίντεο, διάρκειας 13 δευτερολέπτων, που δημοσίευσε η Παρί, υπάρχει ένα αεροπλάνο που πετά και οι 6 Χρυσές Μπάλες του Μέσι με φόντο τον Πύργο του Αϊφελ, Επίσης, υπάρχει μια εικόνα με τις φανέλες των Νεϊμάρ και Μπαπέ να έχουν ένα κενό ανάμεσα, το οποίο αναμένεται να καλύψει ο Αργεντινός σταρ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ