Αθλητισμος

Euro 2020: To πορτραίτο του Κρίστιαν Έρικσεν με κύβους Ρούμπικ

Δείτε το απίθανο βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το πορτραίτο του Κρίστιαν Έρικσεν με κύβους Ρούμπικ
Το πορτραίτο του Κρίστιαν Έρικσεν με κύβους Ρούμπικ © YouTube

Με κύβους του Ρούμπικ έφτιαξε ένας Άγγλος καλλιτέχνης το πορτραίτο του Κρίστιαν Έρικσεν, του Δανού ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε στο Euro 2020.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν βγήκε από το νοσοκομείο στην Κοπεγχάγη όπου νοσηλευόταν μετά την κατάρρευσή του στο Euro 2020 στον αγώνα ανάμεσα στη Δανία και τη Φινλανδία.

Άγγλος φίλαθλος και καλλιτέχνης, θέλοντας να τιμήσει τον Έρικσεν, δημιούργησε ένα πορτραίτο του. Όχι με πινέλα και χρώματα ή με πηλό ή κάποιο άλλο υλικό.

Η προσωπογραφία του 29χρονου Δανού ποδοσφαιριστή έγινε με... κύβους του Ρούμπικ. Όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δημιουργός του πορτραίτου είναι ο Ντέιβιντ Ράιτ, από την πόλη Χάντερσφιλντ. Το έφτιαξε μέσα σε 5 ώρες.

Ο Έρικσεν υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο. Έβαλε εμφυτεύσιμο καρδιομετατροπέα απινιδωτή, όπως ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας. Η συγκεκριμένη επέμβαση ήταν απαραίτητη μετά την κατάρρευσή του από καρδιακή ανακοπή στο γήπεδο.

 

Η πρώτη φωτογραφία του Κρίστιαν Έρικσεν όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο

«Γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά και καταπληκτικά μηνύματα από όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά -κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να κάνω μερικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω εντάξει.

» Τώρα, θα ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου στους επόμενους αγώνες του EURO. Παίξτε για όλη τη Δανία» είχε αναφέρει ο Δανός ποδοσφαιριστής, Κρίστιαν Έρικσεν, σε ανάρτησή του στα social media, δημοσιεύοντας και την πρώτη του φωτογραφία από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ