Αθλητισμος

EuroLeague Final Four: Άντεξε με ΤΣΣΚΑ και πήγε τελικό η Εφές

Έχασε το σουτ της νίκης ο Κλάιμπερν για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Αναντολού Εφές κέρδισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε έναν σπουδαίο ημιτελικό και προκρίθηκε στον τελικό τoυ Final Four της Euroleague.

H Αναντολού Εφές άντεξε στην αντεπίθεση διαρκείας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κατάφερε να πάρει τη νίκη (89-86) και παράλληλα την πρόκριση στον δεύτερο σερί τελικό τoυ Final Four της Euroleague.

Η Εφές ήταν καλύτερη για 30' λεπτά και κατάφερε να προηγηθεί μέχρι και με 21 πόντους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έβγαλε χαρακτήρα και αντίδραση και κατάφερε να επιστρέψει. Μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει εκείνη την πρόκριση, αν το τρίποντο του Κλάιμπερν είχε βρει στόχο, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού. 

Έπειτα από έναν σπουδαίο ημιτελικό η Εφές επικράτησε 86-89 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Euroleague στο Final Four της Κολωνίας και περιμένει τον αντίπαλό της από το ζευγάρι Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο.

Κορυφαίοι για την Εφές οι Μίσιτς (25π., 6ασ.), Σανλί (19π., 8ρ.) και Μπομπουά (15π.), συγκινητικός αλλά «μοιραίος» στο τέλος ο Κλάιμπερν που είχε 26 πόντους για την ΤΣΣΚΑ.

Τα δεκάλεπτα: 15-25, 37-49, 55-71, 86-89

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις