Τελικός Κυπέλλου: Απαγόρευση συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας
Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια
Τελικός Κυπέλλου - Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Απαγόρευση συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας.
Σε απαγόρευση όλων των συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας προχωρά η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, με απόφαση της Αστυνομίας απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση κατά το χρονικό διάστημα από 21:00 ώρα της 21/05/2021 ημέρα Παρασκευή έως και 06:00 ώρα της 23/05/2021 ημέρα Κυριακή, λόγω του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από 21:00 ώρα της 21/05/2021 ημέρα Παρασκευή έως και 06:00 ώρα της 23/05/2021 ημέρα Κυριακή, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – Πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).
Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην πόλη των Αθηνών, ενόψει της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) την 22/05/2021 και 21:00 ώρα (κεκλεισμένων των θυρών), καθώς και της άφιξης περί των διακοσίων (200) οπαδών της «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» από τη Θεσσαλονίκη και τη συγκέντρωση τους επί της οδού Μενάνδρου αρ. 58 στην Αθήνα (Σύνδεσμος Φιλάθλων Π.Α.Ο.Κ.).
Επιπλέον, κατόπιν σχετικών πληροφοριών για επικείμενες αντισυγκεντρώσεις οπαδών άλλων ομάδων των Αθηνών στην ανωτέρω περιοχή, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για δημιουργία επεισοδίων μεταξύ τους.
Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια
Την ίδια ώρα, οδοφράγματα στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Βεραντζέρου στο κέντρο της Αθήνας έχουν στήσει οπαδοί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το Star.gr.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αστυνομικές δυνάμεις έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Ομονοίας, χωρίς να έχουν επέμβει προς το παρόν. Οι οπαδοί φέρονται να έχουν προκαλέσει υλικές ζημιές, όπως σπασίματα σε πεζοδρόμια.
Νωρίτερα, πέντε πούλμαν με 50 οπαδούς του ΠΑΟΚ στο καθένα με κατεύθυνση την Αθήνα πέρασαν αιφνιδιαστικά τα διόδια Αφιδνών το μεσημέρι της Παρασκευής.
Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας στο ΟΑΚΑ θα γίνει χωρίς φιλάθλους, καθώς δεν δόθηκαν εισιτήρια παρά μόνο ελάχιστες προσκλήσεις για τις ανάγκες των δύο ΠΑΕ, ωστόσο πάντα υπάρχει ο κίνδυνος έντασης εκτός γηπέδου αν βρεθούν στον ίδιο χώρο πολλοί οπαδοί των ομάδων.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγκλονιστικός ξανά ο Έλληνας αστέρας
Απίθανη εμφάνιση του Έλληνα άσου
Στο τουρνουά WTA 500 στην Αυστραλία συμμετέχει η Ουκρανή τενίστρια
Ο Κοϊτά άνοιξε το σκορ στο όγδοο λεπτό και ο Γένσεν ισοφάρισε για τους γηπεδούχους
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρησης της Πάτο με αντίπαλο την Κάσιας ντο Σουλ
Μετά (και) την κατάκτηση του βραβείου European Golden Boy Web
Πλησιάζει στην ανανέωση των βασικών χορηγιών της
Ο Ζοάν Λαπόρτα με λίγα λόγια...τα είπε όλα για τη σχέση του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τη Ρεάλ Μαδρίτης
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν τον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας
Μιλάει με σεβασμό για τον Greak Freak
Ο Λαμίσα Μουσόντα δίνει μάχη για τη ζωή του
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Και όλα αυτά σε φιλική αναμέτρηση..
Ήταν προγραμματισμένο για το επόμενο Σάββατο (17/1) για τη 17η αγωνιστική της Super League
Πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση
«Πάντα μου άρεσε να είμαι μέλος ενός συνόλου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.