Αθλητισμος

Λευτέρης Πετρούνιας: Δήλωσε υποψηφιότητα για την ΕΟΕ

Ως εκπρόσωπος όλων των αθλητών και αθλητριών - Η ανάρτησή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λευτέρης Πετρούνιας
Λευτέρης Πετρούνιας © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι υποψήφιος για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram.

Με ανάρτησή του στα social media ο Λευτέρης Πετρούνιας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τη θέση του εκπροσώπου όλων των αθλητών και αθλητριών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ).

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, Χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους, δημοσίευσε το σχετικό κείμενο στο Instagram, γνωστοποιώντας ότι είναι υποψήφιος για την ΕΟΕ.

Όπως αναφέρει, η φωνή κάθε αθλήτριας και κάθε αθλητή με συμμετοχή στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη (Ολυμπιακοί Αγώνες) πρέπει να είναι πιο δυνατή και να ακούγεται στο Ολυμπιακό Κίνημα.

«Η φωνή της κάθε αθλήτριας και αθλητή με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να είναι δυνατή και να ακούγεται μέσα στο Ολυμπιακό Κίνημα. Τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας είναι πολλά και θεωρώ πως εμείς που ακουγόμαστε λίγο περισσότερο λόγω ενός Ολυμπιακού μεταλλίου, είναι καθήκον μας να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε για όλους τους συναθλητές και συναθλήτριές μας την επίλυση τους» τονίζει ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Και προσθέτει: «Γι' αυτό και σήμερα μετά από πολύ ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ιδιαίτερα τιμητική θέση του εκπροσώπου όλων των αθλητών και αθλητριών από όλα τα αθλήματα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει αναδειχθεί Χρυσός Ολυμπιονίκης το 2016, 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 4 φορές πρωταθλητής Ευρώπης. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Μιλλούση και έχουν δύο παιδιά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY