Αθλητισμος

Πετρούνιας για Αγ. Κοσμά - Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η σκεπή

Οι εικόνες με τον... καταρράκτη στο κλειστό προπονητήριο, καθώς τα νερά της βροχής περνούν την οροφή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Μπάζει» νερά το κλειστό προπονητήριο στον Αγ. Κοσμά - Το μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια για τον... καταρράκτη από την οροφή
«Μπάζει» νερά το κλειστό προπονητήριο στον Αγ. Κοσμά - Το μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια για τον... καταρράκτη από την οροφή/© YouTube

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεσπά για το κλειστό προπονητήριο στον Αγ. Κοσμά που πλημμύρισε για πολλοστή φορά από τα νερά της βροχής - Απίστευτες εικόνες.

Έκκληση Πετρούνια για το κλειστό προπονητήριο στον Αγ. Κοσμά που πλημμύρισε από τα νερά της βροχής.

Οι εικόνες με τον... καταρράκτη στο κλειστό προπονητήριο στον Αγ. Κοσμά έκαναν τον γύρο των social media.

Όλα έγιναν την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020. Τα νερά της βροχής έχουν περάσει την οροφή και χύνονται μέσα στο κλειστό προπονητήριο στον Αγ. Κοσμά, με αποτέλεσμα σε ορισμένα σημεία του δαπέδου να έχουν δημιουργηθεί... λίμνες. Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε ένα βίντεο με τον... καταρράκτη που έχει σχηματιστεί από την οροφή.

Σε ανάρτησή του στα social media ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους ζήτησε να βρεθεί άμεσα μια λύση, επισημαίνοντας με νόημα πως αμφιβάλλει για το «πόσο θα κρατήσει η σκεπή από τις βροχές και δεν θα καταρρεύσει».

Ολόκληρο το μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια για το πλημμυρισμένο προπονητήριο στον Αγ. Κοσμά...

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την πραγματική εικόνα που έχουν σήμερα οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Αφορμή η χθεσινή ημέρα, που δυστυχώς δεν ήταν η εξαίρεση αλλά ο κανόνας, με τη βροχή να μας αναγκάζει να σταματήσουμε την προπόνηση μας στο κλειστό γυμναστήριο αφού η σκεπή πλέον δεν μπορεί να την κρατήσει εκτός.

»Νιώθω πραγματική θλίψη. Στεναχωριέμαι. Σκάω. Είναι αλήθεια ότι έχουμε καταφέρει να βγάζουμε πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες κάτω από δύσκολες συνθήκες. Άνισες σε σχέση με τους συναθλητές μας από άλλες χώρες. Βγάζουμε αθλητές υψηλού επιπέδου παρά τους εξοπλισμούς που υστερούν σε σχέση με εκείνους άλλων χωρών. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να ξεχνάμε τα αυτονόητα. Η πραγματικότητα που βιώνουμε είναι τον χειμώνα να γυμναζόμαστε σε μόλις 3-4 βαθμούς πιο πάνω από την εξωτερική θερμοκρασία και το καλοκαίρι αντίστοιχα, 3-4 βαθμούς πιο κάτω.

Newpost.gr-Εικόνες μέσα από το προπονητήριο από τον Πετρούνια - 1

Newpost.gr-Εικόνες μέσα από το προπονητήριο από τον Πετρούνια – 2

» Κάθε βροχή μας αναγκάζει να σταματάμε την προπόνησή μας και συχνά ο εξοπλισμός μας καταστρέφεται. Αμφιβάλλω πλέον για το πόσο θα κρατήσει η σκεπή από τις βροχές και δεν θα καταρρεύσει. Ξέρω την πραγματικότητα και ειδικά σήμερα που όλοι μας έχουμε σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό επηρεαστεί αρνητικά. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι υπάρχουν προτεραιότητες πιο σημαντικές από τον αθλητισμό, όπως είναι η υγεία και η στήριξη της εργασίας.

Newpost.gr-Εικόνες μέσα από το προπονητήριο από τον Πετρούνια 4

» Δεν μπορώ όμως παρά να σκέφτομαι ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός χρήζει μιας διαφορετικής αντιμετώπισης. Χρειάζεται μια επανεκκίνηση και στον αθλητισμό. Θέλουμε την αυτονόητη βοήθεια για να μπορούμε να συνεχίζουμε να σηκώνουμε τη σημαία μας ψηλά και να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες. Θέλουμε να συνεχίσουμε να εμπνέουμε τα μικρά παιδιά και να φέρουμε όσο γίνεται περισσότερα κοντά στον αθλητισμό. Χρειαζόμαστε την ελάχιστη στήριξη. Τις αυτονόητες υποδομές. Αυτές που θα μας επιτρέπουν απλά να προπονούμαστε σε φυσιολογικές συνθήκες».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ