Αθλητισμος

Red Bull Hill Chasers

Μπες στον αγώνα: 300 μέτρα ανηφόρας με ποδήλατο στον Λυκαβηττό

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
ΤΕΥΧΟΣ 486
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70134-156116.jpg

Το Red Bull Hill Chasers έρχεται το Σάββατο 14 Ιουνίου στον Λόφο του Λυκαβηττού.

300 μέτρα ανηφόρας στον Λυκαβηττό με ποδήλατο. Το έχεις; Μπορείς να συναγωνιστείς και άλλους; Αν ναι, προλαβαίνεις να δηλώσεις συμμετοχή για την απόλυτη ποδηλατική αναμέτρηση, το Red Bull Hill Chasers, το Σάββατο 14 Ιουνίου στον Λόφο του Λυκαβηττού.

Το Red Bull Hill Chasers απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του ποδηλάτου –άντρες, γυναίκες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες– από όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων (BMX, Mountain Bike, Road Cycling, Fixed Gear κ.ά.). Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος σε αυτό το νυχτερινό uphill sprint μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή online ή επιτόπου στο κεντρικό parking του λόφου, στη γραμματεία, έως τις 13.00, μία ώρα πριν την έναρξη των προκριματικών αγώνων. Αλλά κι εκείνοι που έχουν διασφαλίσει τη συμμετοχή τους θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο μέχρι τις 12.00 για την επικύρωσή της και την παραλαβή αριθμού συμμετοχής.

n

Το μεγάλο ποδηλατικό σόου θα αρχίσει στις 14.00, με τα 46 προκριματικά sessions των 4 riders, από τα οποία θα προκύψουν οι 48 ταχύτεροι διαγωνιζόμενοι που θα προκριθούν στο μεγάλο τελικό. Ετοιμάσου για σκληρό πετάλι!

Info: Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, τις εγγραφές και τον ειδικό κανονισμό, αλλά και για tips επαγγελματιών του είδους και βίντεο από αντίστοιχους αγώνες στο εξωτερικό, μπες και ενημερώσου στο www.redbullhillchasers.gr #hillchasers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ