- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για ανάλογες καταγγελίες με εκείνες της Σοφίας Μπεκατώρου στον χώρο του αθλητισμού
Στο θέμα των καταγγελιών που ξεκίνησαν με την Σοφία Μπεκατώρου αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.
Σε συνέντευξη στον ΘΕΜΑ 104,6, ο κ. Αυγενάκης είπε ότι το θέμα αυτό έγινε τώρα διότι η κυβέρνηση απέδειξε ότι «είναι έτοιμη να σπάσει αυγά» και χτίστηκε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους αθλητές, με αποτέλεσμα να ανοίξουν στόματα.
Το χορό, όπως είπε, άνοιξε η Σοφία Μπεκατώρου, δημοσιοποιώντας μία προσωπική της ιστορία πολύ σκληρή και πλέον «το ένα πίσω από το άλλο ακολουθούν πολλά περιστατικά, όχι μονάχα κακοποίησης σεξουαλικής, αλλά ακόμα και κακοδιαχείρισης, κακοδιοίκησης κ.λπ.»
Καταγγελίες, όπως σημείωσε ο κ. Αυγενάκης έρχονται «πάρα πολλές» αλλά δεν είναι αξιοποιήσιμο το κάθε τι διότι «δεν σημαίνει ότι επειδή έφτασε ένα email αυτομάτως τα υιοθετούμε. Πρέπει να υπάρχει μία αξιολόγηση. Δεν μπορούμε να σπιλώσουμε προσωπικότητες ούτε οικογένειες».
«Είμαστε πολλοί προσεκτικοί και εγώ και οι συνεργάτες μου. Έχουμε στείλει ήδη αρκετές περιπτώσεις στον ειδικό εισαγγελέα (....) Ωστόσο είμαστε πολύ προσεκτικοί διότι από το ένα άκρο δεν ωφελεί να πας στο άλλο άκρο» συμπλήρωσε.
Ο υφυπουργός τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να ανοίξει άλλο ένα τμήμα του αθλητισμού και τόνισε ότι τα στοιχεία δείχνουν πως ο οργανωμένος αθλητισμός δεν έχει τόση μεταδοτικότητα.
«Μας έχει συγκινήσει η πειθαρχία όλων. Υπάρχει μια ωριμότητα μέσα στο αθλητικό οικοδόμημα» και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα στην προσπάθεια που κάνουμε» συμπλήρωσε.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μία ακόμα χρυσή σελίδα στην καριέρα του
Αμφίβολη παραμένει η εμφάνιση του Αργεντινού σταρ στον Λευκό Οίκο
Για παράνομο coaching κατηγορήθηκε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά
Φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Σαββάτου
Τι είπε ενόψει του ντέρμπι με τους «πράσινους»
Στον εναρκτήριο αγώνα του Ασιατικού Κυπέλλου Γυναικών, αρνήθηκαν να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο της χώρας τους
Τι δήλωσε μετά την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Ατλάντα Χοκς.
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Τσιτσιπάς είναι πολύ πιθανό να βρεθεί εκτός του Top 50 της παγκόσμιας κατάταξης
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Δέχθηκε και τεχνική ποινή ο Έλληνας άσος
«Μάχη» για την κορυφή της βαθμολογίας
Επί των Κηφισιά και ΟΦΗ αντίστοιχα
Ο Άγγλος αμυντικός καταδικάστηκε για την συμπλοκή που είχε στη Μύκονο πριν από έξι χρόνια
Από το Άμπου Ντάμπι στην Πόλη αεροπορικώς και από εκεί η αποστολή έφτασε με λεωφορείο στη Θεσσαλονική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.