Αθλητισμος

Europa League: Ήττα από την Μπράγκα και αποκλεισμός για την ΑΕΚ

Ανώτεροι οι Πορτογάλοι, επικράτησαν με 4-2 στο ΟΑΚΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Europa League: Η ΑΕΚ έχασε με 3-1 από την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ
Europa League: Η ΑΕΚ έχασε με 3-1 από την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ © EUROKINISSI/LATO KLODIAN

Ανώτερη η Μπράγκα νίκησε 4-2 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του Europa League, βάζοντας τέλος στις μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης των «κιτρινόμαυρων».

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ κόντρα στην Μπράγκα, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2 στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Η ΑΕΚ έπαιζε τα ρέστα της για να συνεχίσει να ελπίζει σε μια ευρωπαϊκή συνέχεια στη διοργάνωση, ωστόσο οι Πορτογάλοι ήταν ανώτεροι.

Η Μπράγκα με τη νίκη της στο ΟΑΚΑ έβαλε και επίσημα τέλος στις μαθηματικές ελπίδες της ΑΕΚ για πρόκριση στους «32» του Europa League. Ta γκολ του αγώνα σημείωσαν στο 7' ο Τορμένα και στο 9΄ ο Εσγκάιο για την Μπράγκα. Στο 31' η ΑΕΚ μείωσε σε 1-2 με τον Ολιβέιρα, για να έρθει στο 45' ο Ρ. Όρτα και να κάνει το 1-3. Στο 68' ο Ανσαριφάρντ είδε ένα γκολ του να ακυρώνεται σε μια οριακή φάση. Στο 83' ο Γκαλένο έκανε το 1-4, με την ΑΕΚ να μειώνει στο 88' σε 2-4 με τον Βασιλαντωνόπουλο.

ΑΕΚ (Καρέρα): Τσιντώντας, Ινσούα, Νεντελτσεάρου, Χνιντ, Μπακάκης (46' Βασιλαντωνόπουλος), Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (75' Γκαρσία), Λιβάγια, Αλμπάνης (59' Τάνκοβιτς), Ολιβέιρα (59' Ανσαριφάρντ).

Μπράγκα (Καρβαγιάλ): Ματέους, Εσγκάιο, Βιάνα (46' Κάρμο), Τορμένα, Σεκιέιρα, Αλ Μουσράτι (54' Φρανσέρσιο), Αντρέ Κάστρο (78' Νοβάις), Γκαλένο, Μεδέιρος (54' Αντρέ Ορτα), Ρικάρντο Όρτα, Παουλίνιο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ