Αθλητισμος

Europa League: Ήττες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Απογοητευτική η ΑΕΚ, πάλεψε ο ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική του Europa League

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ήττες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από Ζόρια και Αιντχόφεν αντίστοιχα
© EUROKINISSI

Europa League: Θλιβερή η ΑΕΚ, υπέστη ταπεινωτική ήττα με 3-0 από την ουκρανική Ζόρια στο ΟΑΚΑ. Με 3-2 ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ από την Αιντχόφεν στην Ολλανδία.

Εφιαλτική ήταν η 4η αγωνιστική του φετινού Europa League για την ΑΕΚ, που υποδέχθηκε την Ζόρια Λουάνσκ από την Ουκρανία με σκοπό να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης απέναντι στην ουραγό του ομίλου. Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ο Σακχόφ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έκτοτε η Ένωση κατέρρευσε.

Από το 61ο μέχρι το 86ο λεπτό η ΑΕΚ δέχθηκε 3 γκολ από τους Χρόμοφ, Καμπάγεφ και Γιουρτσένκο και ουσιαστικά αποχαιρετά για φέτος την Ευρώπη, καθώς διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες. Όμως η βραδιά επεφύλασσε άλλη μια ήττα για την Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ αν και προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Αιντχόφεν, με σκόρερ τους Βαρέλα και Τζόλη, παίζοντας εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο δεν τα κατάφερε απέναντι στους Ολλανδούς. Η Αιντχόφεν μείωσε στο πρώτο ημίχρονο με τον Γκάμπκο στο 20ο λεπτό και μέσα σε 8 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, έφερε τούμπα το ματς με σκόρερ τους Μαντουέκε και Μάλεν.

Το σκορ δεν άλλαξε παρά τις ευκαιρίες των Ολλανδών και ο ΠΑΟΚ έχει το ποβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η πρόκριση είναι στο χέρι του Δικέφαλου του Βορρα, αφού με 2 νίκες κόντρα σε Ομόνοια και Γρανάδα περνάει σίγουρα στην επόμενη φάση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ