Αθλητισμος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι

Και φόντο τον Πύργο του Άιφελ - Οι εικόνες από τη βόλτα του στη γαλλική πρωτεύουσα και το μήνυμά του σε όσους τον στηρίζουν

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοιτά το ρολόι του, κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, με φόντο τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοιτά το ρολόι του, κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, με φόντο τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι © Stefanos Tsitsipas/Facebook

O Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τη βόλτα του στο Παρίσι και φωτογραφήθηκε με κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι, με φόντο τον Πύργο του Άιφελ - Δείτε εικόνες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κρατά ένα τριαντάφυλλο στο Παρίσι με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, κοιτώντας το ρολόι του.

Μια από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τη λεζάντα «Roses in Paris», κάνοντας τους θαυμαστές του να χαμογελάσουν πλατιά.

Το Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις (και πολύ σύντομα No5) άγγιξε το όνειρο στο Ρολάν Γκαρός, κοντράροντας στα ίσα τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Έλληνας τενίστας μπορεί να έχασε στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός με 3-2 (6-3, 6-2, 5-7, 4-6, 6-1), ωστόσο έδειξε με την απόδοση και την επιμονή του ότι δίκαια βρίσκεται στους κορυφαίους του τένις και πως τα... καλύτερα είναι μπροστά.

Το πρωί της Κυριακής 11 Οκτωβρίου 2020, έχοντας αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς και την υπερπροσπάθεια που έκανε για να περάσει στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απόλαυσε τη βόλτα του στο Παρίσι, ανεβάζοντας ορισμένες φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Facebook.

Η μία είναι από την επίσκεψή του στον Πύργο του Άιφελ, στην οποία απεικονίζεται να κρατά ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι, κοιτώντας το ρολόι του. Αποκαλύπτοντας μια ρομαντική πτυχή του εαυτού του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς φωτογράφισε και τα κλειστά λουκέτα, τις κλειδαριές της αγάπης, που αφήνουν οι ερωτευμένοι στον Πύργο του Άιφελ υποσχόμενοι παντονινή αγάπη και πίστη στο έτερον ήμισυ.

Τα «λουκέτα της αγάπης» στον Πύργο του Άιφελ που φωτογράφισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια της βόλτας του στο Παρίσι
Τα «λουκέτα της αγάπης» στον Πύργο του Άιφελ που φωτογράφισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια της βόλτας του στο Παρίσι © StefanosTsitsipas/Facebook

Στις φωτογραφίες που ανέβασε ο «Tsitsifast» από την παραμονή του στο Παρίσι, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Ρολάν Γκαρός, υπάρχουν και ορισμένες βραδινές. Σε μια από αυτές βαδίζει με την πλάτη στον φωτογραφικό φακό, κατευθυνόμενος προς την Αψίδα του Θριάμβου, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία στο Παρίσι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Παρίσι κατευθύνεται στην Αψίδα του Θριάμβου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με κόκκινα τριαντάφυλλα στο χέρι σε βόλτα του στο Παρίσι

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ήττα του με 3-2 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξήγησε ότι μια υποτροπή ενός τραυματισμού που υπέστη στη Ρώμη, σε συνδυασμό με την κόπωση, ήταν αρκετές για να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. «Δυστυχώς, στο τέλος του αγώνα, "ξύπνησε" ένας τραυματισμός που είχα στη Ρώμη» δήλωσε ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 -μετά την εκπληκτική πορεία του στο Ρολάν Γκαρός- θα βρίσκεται στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης τένις.

Ο ρομαντικός Στέφανος Τσιτσιπάς κρατά κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι με φόντο τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι
Ο ρομαντικός Στέφανος Τσιτσιπάς κρατά κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι με φόντο τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι © StefanosTsitsipas/Facebook

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με φόντο τον Πύργο του Άιφελ κρατά κόκκινα τριαντάφυλλα, κοιτώντας το ρολόι του

Και πρόσθεσε: «Ηταν δύσκολο να τελειώσω τον αγώνα, συνεχίζοντας με μαχητικό πνεύμα. Αλλά έκανα το καλύτερο δυνατό. Είμαι ευτυχής που επέστρεψα από το 2-0 και έμεινα στον αγώνα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Ήταν μια ωραία επιστροφή, νομίζω ότι έπαιξα υπέροχο τένις μετά, εκτός από το πέμπτο σετ, για το οποίο το σώμα μου δεν ήταν έτοιμο. Δεν ήμουν, πλέον, σωματικά παρών. Είμαι χαρούμενος και λυπημένος ταυτόχρονα».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Facebook από τη βόλτα του στο Παρίσι

Δημοσιεύτηκε από Stefanos Tsitsipas στις Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

Στέφανος Τσιτσιπάς από το Παρίσι για Ρολάν Γκαρός: «Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ελπίδα, επιμονή και δύναμη»

Νωρίτερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω Twitter έστειλε το δικό του μήνυμα δύναμης και ελπίδας από το Παρίσι μετά τον αποκλεισμό του στο Ρολάν Γκαρός.

«Στο τέλος της ημέρας, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ελπίδα, επιμονή και δύναμη», έγραψε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στο Τwitter και πρόσθεσε: «Το μέλλον σου σε χρειάζεται. Το παρελθόν όχι. Ευχαριστώ Roland Garros».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ