- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: Από τους καλύτερους στον κόσμο
«Παίζει το τένις της ζωής του τους τελευταίους 12 μήνες»
Τι δήλωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός την Παρασκευή
O Nόβακ Τζόκοβιτς νικώντας με 4-6, 6-2, 6-3, 6-4 τον Ισπανό Πάμπλο Καρένο Μπούστα , θα είναι αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Ρολαν Γκαρός.
Κι αν για τον 22χρονο Έλληνα πρωταθλητή είναι ο πρώτος στο φημισμένο γαλλικό τουρνουά, ο 33χρονος Σέρβος, No 1 στην παγκόσμια κατάταξη, θα παρουσιαστεί στον 10ο, στην προσπάθειά του να γίνει ο πρώτος που κέρδισε κάθε ένα από τα Grand Slams τουλάχιστον δύο φορές.
Ο Τζόκοβιτς θέλησε να διώξει τις όποιες αμφιβολίες σχετικά με τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του χθεσινού αγώνα με τον Ισπανό, κάνοντας κάποιους να αναρωτιούνται αν θα μπορούσαν (οι ενοχλήσεις) να επηρεάσουν την προσπάθειά του στα ημιτελικά, απέναντι σε έναν παίκτη που τον έχει νικήσει δύο φορές σε πέντε συναντήσεις, και είναι 6ος στην παγκόσμια κατάταξη.
«Λοιπόν, σίγουρα δεν ένιωθα υπέροχα στο ξεκίνημα. Καθώς ο αγώνας συνεχίστηκε, ένιωσα καλύτερα, δεν ένιωσα τόσο πόνο. Προφανώς, είμαι ακόμα στο τουρνουά, οπότε δεν θέλω να αποκαλύψω πάρα πολλά. Νιώθω εντάξει. Νομίζω ότι καθώς ο αγώνας προχώρησε, ζέστανα το σώμα μου, και ο πόνος υποχώρησε. Μου επέτρεψε να παίζω καλύτερα και καλύτερα και να νιώθω καλύτερα. Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Ελπίζω στον ημιτελικό να μπορέσω να αισθανθώ καλύτερα και να παίξω το καλύτερο μου τένις», είπε ο Τζόκοβιτς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Έλληνα τενίστα που θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό.
«Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Επάξια είναι στη θέση που βρίσκεται στην παγκόσμια κατάταξη. Παίζει το τένις της ζωής του τους τελευταίους 12 μήνες, κερδίζοντας τελικούς στο τουρ. Είναι πολύ σταθερός σε όλες τις επιφάνειες, έχει ένα all-around παιχνίδι. Τα όπλα του είναι το σερβίς και το forehand. Παίζει επιθετικά, μπορεί να αμυνθεί καλά γιατί κινείται καλά. Είναι πραγματικά ένας ολοκληρωμένος, all-around παίκτης», τόνισε ο Τζόκοβιτς μιλώντας για τον Τσιτσιπά.
Αυτή θα είναι η πρώτη σύγκρουση Τζόκοβιτς με Τσιτσιπά στο Grand Slam, ενώ ο Σέρβος , με 36-1 στη σεζόν, έχει κερδίσει 16 από τους 17 τελευταίους μεγάλους αγώνες του κατά παικτών στο Top 20 της κατάταξης, με τη μοναδική του ήττα να έρχεται στους ημιτελικούς του Roland Garros πέρυσι εναντίον του Ντομίνικ Τίμ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση και η αναφορά στον Γκέμπελς
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ απολογήθηκε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για το σχόλιο που έκανε σε διαδικτυακή εκπομπή
Τι προβλέπει για τις ομάδες
Το αίτημα στη Super League
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Προσπάθησε αλλά λύγισε η Ελληνίδα τενίστρια
Υπογραφή Σύμβασης Συνεργασίας μεταξύ της Ε.Γ.Ο. της Πολιτείας και της LAMDA Development
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αποκάλυψε ο Έλληνας αστέρας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Βρήκε ξανά δίχτυα κόντρα στη Σέλτικ
Πού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός
Τεράστια νίκη των Πειραιωτών
Πού βρίσκονται οι δύο ελληνικές ομάδες
Έφυγαν ηττημένοι από τη Γαλλία οι παίκτες του Κόντη
Μετά το 2-1 επί της Γιαγκελόνια στην πρεμιέρα
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Δεν χάλασε τη βραδιά το γκολ των φιλοξενούμενων στο τέλος
Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για την αναμέτρηση της Χάποελ Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό στο T- Center
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.