Αθλητισμος

Η Ελλάδα αποσύρθηκε από τους Βαλκανικούς Αγώνες

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΕΓΑΣ
ΣΕΓΑΣ

Αποσύρθηκε η Ελλάδα από τους Βαλκανικούς Αγώνες στίβου ανδρών και γυναικών που θα διεξαχθούν στη Ρουμανία λόγω κορωνοϊού.

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την απόσυρση της ελληνικής ομάδας από τους Βαλκανικούς Αγώνες στίβου ανδρών και γυναικών, που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στη Ρουμανία. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η απόφαση ελήφθη προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους από τον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει ότι η εθνική μας ομάδα Α/Γ δεν θα συμμετέχει στους Βαλκανικούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στη Ρουμανία, για λόγους προστασίας της υγείας των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους.

Η δυσμενής εξέλιξη των υγειονομικών δεδομένων στη συγκεκριμένη χώρα, επιβάλει την απόφαση αυτή και ανατρέπει την αρχική διάθεση συμμετοχής, που είχε εκφραστεί στα τέλη της άνοιξης, με την ελπίδα διαφορετικής πορείας σε σχέση με την πανδημία.

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και καιρό έχει αποφασιστεί η μη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Κ20 στους Βαλκανικούς Αγώνες της Τουρκίας, λόγω, επίσης, των υγειονομικών δεδομένων στη γειτονική χώρα.

Ο ΣΕΓΑΣ είναι στη διάθεση αθλητών και αθλητριών της Εθνικής Ομάδας, σε περίπτωση που επιθυμούν να πάρουν μέρος σε αγώνες τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να διευκολύνει τη συμμετοχή τους σε διεθνή meeting, όπου αυτό είναι δυνατό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντεμπούτο για τον Εμμανουήλ Καραλή για το 2026 στο μίτινγκ του Λοτζ την Κυριακή
Ντεμπούτο για τον Εμμανουήλ Καραλή για το 2026 στο μίτινγκ του Λοτζ την Κυριακή

Ο πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου του 2025 και «ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού και κλειστού στίβου θα επιδιώξει από την αρχή της σεζόν να βρεθεί σε μεγάλα ύψη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY