Αθλητισμος

Ανακοίνωσε Τσιμίκα η Λίβερπουλ - Οι πρώτες εικόνες στα «κόκκινα»

Η μεγάλη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες - Πόσα θα εισπράξουν οι «ερυθρόλευκοι»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ © liverpoolfc.com

Παίκτης της Λίβερπουλ και με τη βούλα ο Κώστας Τσιμίκας - Υπέγραψε συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας - Ποιον αριθμό φανέλας θα φορά

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι κaι επίσημα ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Στη Λίβερπουλ, του Γιούργκεν Κλοπ, δεν άφησαν τίποτα στην τύχη και έβαλαν τον αριστερό διεθνή μπακ, Κώστα Τσιμίκα, στο αεροπλάνο το βράδυ της Κυριακής 10 Αυγούστου 2020.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία όλες τις απαραίτητες εξετάσεις τη Δευτέρα 11 Αυγούστου 2020 και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες από Αγγλία, ο Ολυμπιακός θα εισπράξει γύρω στα 13 εκατομμύρια ευρώ από τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ.

Ο παίκτης θα έχει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. ευρώ. Ο Κώστας Τσιμίκας, που θα αγωνίζεται πλέον για τη Λίβερπουλ, πήρε τη φανέλα με το νούμερο 21.

Κώστας Τσιμίκας μετά τη μεταγραφή στη Λίβερπουλ: «Είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου»

Μετά την υπογραφή του στη Λίβερπουλ, με την οποία ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πάντα όνειρό μου από μικρό παιδί να έρθω και να παίξω στην Premier League.

Με το νούμερο 21 θα αγωνίζεται στη Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας

» Με πολλή δουλειά και συγκέντρωση, κάνοντας αυτό που θέλει ο προπονητής, μπορώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Champions League».

Γιούργκεν Κλοπ για μεταγραφή Τσιμίκα στη Λίβερπουλ: Πολύ καλός ποδοσφαιριστής με ταλέντο

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στην ομάδα. «Έχουμε παρακολουθήσει τον Κώστα εδώ και πολύ καιρό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μαζί μας. Είναι τα τέλεια νέα πριν επιστρέψουμε μαζί πολύ σύντομα.

» Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής με ταλέντο που θέλει να κερδίζει. Είναι ανταγωνιστικός και μου αρέσει πολύ η νοοτροπία του. Ταιριάζει απόλυτα με τη διάθεση και την επιθυμία που έχουμε ήδη στα αποδυτήριά μας.Έχει δείξει ήδη σε νεαρή ηλικία ότι μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο εκτός Ελλάδας και να το κάνει καλά. Είχε μεγάλο μέρος της επιτυχίας για τον φετινό τίτλο του Ολυμπιακού, αλλά και την ευρωπαϊκή πορεία.

 

»Ο Κώστας γνωρίζει από την προσωπική του εμπειρία τι απαιτείται για να έρθει η επιτυχία. Έχει αντιμετωπίσει μερικούς πολύ σκληρούς αντιπάλους τις τελευταίες σεζόν και τα πήγε καλά, ξέρουμε ότι απολαμβάνει την πρόκληση, η οποία είναι τέλεια για εμάς».

«Για αυτόν τον λόγο είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουμε ότι θα τον έχουμε μαζί μας για τα επόμενα χρόνια. Είμαι τόσο ευχαριστημένος» κατέληξε ο Κλοπ για τον Κώστα Τσιμίκα που πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ