Αθλητισμος

Η ζωή στη φούσκα του Ορλάντο (video)

Ένα καλό δείγμα για το πώς ζουν οι παίκτες του ΝΒΑ τις τελευταίες ημέρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παίκτες του ΝΒΑ στην περίφημη «φούσκα» του θεματικού πάρκου της Disney World
Παίκτες του ΝΒΑ στην περίφημη «φούσκα» του θεματικού πάρκου της Disney World © youtube / video

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να σαρώνει, το ΝΒΑ, ενώ το πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 30 του μήνα και να ολοκληρωθεί αρχές Οκτώβρη.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες που ο κορωνοϊός συνεχίζει να σαρώνει, το ΝΒΑ προσπαθεί να επανέλθει στη δράση. Το πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 30 του μήνα  και να ολοκληρωθεί αρχές Οκτώβρη. Εδώ και μια εβδομάδα οι 22 ομάδες που θα συνεχίσουν τη σεζόν βρίσκονται ήδη εκεί, με κάποιες απώλειες. Μερικοί παίκτες αρνήθηκαν να πάνε, κάποιοι έχουν προσβληθεί από το ιό και είτε δεν θα συμμετέχουν είτε θα πάνε αργότερα στο Ορλάντο.

Στην περίφημη «φούσκα» του θεματικού πάρκου της Disney World, όπου ζουν οι παίκτες με τις οικογένειές τους, τα τεχνικά τιμ των ομάδων, άνθρωποι του ΝΒΑ και χιλιάδες υπάλληλοι του resort για όλες τις ειδικότητες.

Από τα φιλικά παιχνίδια πήραμε μια ιδέα τι θα βλέπουμε στις οθόνες μας τους επόμενους μήνες, όμως μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πώς ζουν εκεί οι άνθρωποι στην απομόνωση. Αναμφίβολα ο χώρος είναι τεράστιος, αλλά ουδείς μπορεί να βγει έξω δίχως να υπάρχει σοβαρός λόγος. Ο σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς, ο Τζαβάλ ΜακΓκι, έχει αναλάβει να μας βάλει στο κλίμα. Καθημερινά ανεβάζει ένα vlog στο Youtube, όπου μας δείχνει μέρος της καθημερινότητάς του στο Ορλάντο. Οικογενειακές στιγμές, βόλτες στο πάρκο, προπονήσεις και άλλα πολλά.

Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο από τη στιγμή που ο ΜακΓκι πάτησε το πόδι του στο Ορλάντο, ενώ μέσω αυτού μπορείτε να βρείτε και τα υπόλοιπα βίντεο.

Life in the Bubble - Ep. 1: Day 1 | JaVale McGee Vlogs

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ