Αθλητισμος

Το Βέλγιο δείχνει τον δρόμο στην Ελλάδα

Διακοπή πρωταθλήματος και στέψη για την Κλαμπ Μπριζ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέλος στο βελγικό πρωτάθλημα, Συνεδριάζει η Σούπερ Λιγκ
Τέλος στο βελγικό πρωτάθλημα, Συνεδριάζει η Σούπερ Λιγκ ©EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Το βελγικό πρωτάθλημα σταματά και ο τίτλος πηγαίνει στην Μπριζ - Σύσκεψη της Σούπερ Λιγκ για την τύχη του πρωταθλήματος.

Η ΟΥΕΦΑ μπορεί να έχει δώσει περιθώριο στις χώρες της Ευρώπης να ολοκληρώσουν τη σεζόν τους μέχρι τα τέλη Ιουλίου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πειθαρχήσουν όλες. Υπάρχει το ελεύθερο σε κάθε ομοσπονδία και σε κάθε Λίγκα να κάνει ό,τι θέλει. Από φουλ πρωτάθλημα μέχρι διακοπή.

Στο Βέλγιο το αποφάσισαν: Το πρωτάθλημα σταματά και ο τίτλος πηγαίνει στην Μπριζ. Στη συγκεκριμένη χώρα απέμενε μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και πριν αρχίσουν τα πλέι οφ τίτλου και υποβιβασμού. Η Κλαμπ Μπριζ είχε 70 βαθμούς, 15 παραπάνω από τη δεύτερη Γάνδη και έτσι πήρε το πρωτάθλημα από τώρα.

Κάτι αντίστοιχο ίσως συμβεί και στην Ελλάδα. Αυτή την ώρα συνεδριάζει η Σούπερ Λιγκ, έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα της διακοπής, όμως αποφάσεις δεν θα παρθούν σήμερα. Άλλωστε, ακόμη και διακοπή να γίνει (μην ξεχνάμε πως έχει ολοκληρωθεί η κανονικής περίοδος) αναμένεται να υπάρξει «πόλεμος» για το αν θα στεφθεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός ή αν θα θεωρηθεί όλη η σεζόν άκυρη. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ