Αθλητισμος

Κορωνοϊός: Δεν χάθηκε η σορός του Λορένθο Σανθ της Ρεάλ

Διευκρινίσεις από τον γιο του εκλιπόντος πρώην προέδρου των «Μερέγκες»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Διευκρινίσεις σχετικά με την φερόμενη εξαφάνιση της σορού του πρώην προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Λορένθο Σανθ έδωσε ο γιος του Φερνάντο.

Διαψεύδεται ότι χάθηκε σε νοσοκομειακή μονάδα η σορός του πρώην προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Λορένθο Σανθ, ο οποίος κατέληξε από τον νέο κορωνοϊό στην Ισπανία. Τις πληροφορίες για την απώλεια της σορού διαψεύδει ο γιος του εκλιπόντος Φερνάντο Σανθ.

Με ανάρτησή του στο Twitter o Φερνάντο Σανθ εξηγεί τι συνέβη με τον πατέρα του, ο οποίος έχασε τη ζωή του την προηγούμενη εβδομάδα.

«Σε απάντηση των λανθασμένων πληροφοριών περί καταγγελίας από εμένα για μια φερόμενη εξαφάνιση της σορού του πατέρα μου, θέλω να διευκρινίσω ότι το μόνο που είπα είναι ότι δεν γνωρίζαμε αν είχε αποτεφρωθεί ή όχι. Κι αυτό γιατί το αποτεφρωτήριο είχε γεμίσει και θα μας ενημέρωναν για την καύση. Όχι όμως ότι δεν ξέραμε πού ήταν», έγραψε στο twitter ο Φερνάντο Σανθ και συμπλήρωσε:  «Το να ισχυρίζονται κάποιοι τόσο ανόητα πράγματα είναι πολύ σοβαρό. Ειδικά όταν εγώ και η οικογένεια μου έχουμε πει κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν έχει αποτεφρωθεί ακόμη και δεν ξέρουμε πότε αυτό θα συμβεί γιατί το αποτεφρωτήριο είναι γεμάτο. Το να μιλούν κάποιοι για χαμένη σορό είναι ντροπή!».