- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και τους Μπόστον Σέλτικς, με τον Μάρκους Σμαρτ να ανακοινώνει πως έχει προσβληθεί και εκείνος από τον ιό που βρίσκεται σε έξαρση.
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο παίκτης των Μπόστον Σέλτικς, Μάρκους Σμαρτ, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.
Ο 26χρονος shooting guard των «κελτών» έδωσε δείγμα όπως οι περισσότεροι παίκτες του ΝΒΑ και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει προσβληθεί και εκείνος από τον κορωνοϊό που βρίσκεται σε έξαρση και στις ΗΠΑ.
«Έκανα το τεστ πριν πέντε μέρες και σήμερα πήρα τα αποτελέσματα. Από την ημέρα που εξετάστηκα είμαι σε καραντίνα, ευτυχώς. Ο κορωνοϊός πρέπει να αντιμετωπίζεται σοβαρά.
»Αποτελεί προτεραιότητα για τους ειδικούς σε θέματα υγείας και πρέπει να κάνουμε περισσότερες εξετάσεις το συντομότερο. Προσωπικά, δεν είχα συμπτώματα και αισθάνομαι εξαιρετικά. Όμως η νέα γενιά της πατρίδας μας πρέπει να κρατά αποστάσεις. Δεν παίζουν με αυτά.
»Όποιος δεν το κάνει, φέρεται εγωιστικά. Ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά για να το κάνουμε πρέπει να είμαστε χωριστά για λίγο», ανέφερε o Μάρκους Σμαρτ στο tweet του.
Μάλιστα, εκτός από τον Μάρκους Σμαρτ, και δύο παίκτες των Λος Άντζελες Λέικερς διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί για ποιους πρόκειται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού κρίθηκε πέρυσι η 24άδα
Πρώτη νίκη στο Champions League - Ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης οι «ερυθρόλευκοι»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ποια ματς ξεχωρίζουν
Χάρης Δούκας: «Αποδεικνύεται έμπρακτα η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η διεθνής αθλητική κοινότητα»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων
Ισχυριζόταν ότι ήταν έγκυος στο παιδί του - Απέσπασε 200.000 δολάρια
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καϊράτ στην Αστάνα
Τι είπε ο Σέρβος θρύλος
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος αστέρας
Το επίτευγμα που «σφραγίστηκε» και μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα βιώνει μια τραγωδία
Βάζοντας τέλος στην τετραετή κυριαρχία του Ολλανδού Φερστάπεν
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.