Αθλητισμος

Ζλάταν για κορωνοϊό: Αν δεν έρθει, θα πάω εγώ σε αυτόν

Δεν χάνει το χιούμορ του ο Σουηδός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρωτοβουλία στήριξης των νοσοκομείων της Ιταλίας από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
Πρωτοβουλία στήριξης των νοσοκομείων της Ιταλίας από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ©EPA/MATTEO BAZZI

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που κάλεσε τους αθλητές να μαζέψουν χρήματα για τα νοσοκομεία της Ιταλίας που δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό.

Σπουδαία πρωτοβουλία από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που αποφάσισε να βοηθήσει και εκείνος στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Ο Σουηδός ζει στην Ιταλία αγωνιζόμενος στην Μίλαν και γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα εξαιτίας του κορωνοϊού. Έτσι, ο Ζλάταν αποφάσισε να μαζέψει χρήματα από όοσυς αθλητές το επιθυμούν, ώστε να δοθεί βοήθεια στα νοσοκομεία της χώρας που έρχονται καθημερινά αντιμέτωπα με την πανδημία.

«Η Ιταλία μου έχει δώσει πάρα πολλά και θα ήθελα να επιστρέψω ένα μικρό μέρος από αυτά σε αυτές τις δραματικές στιγμές. Θέλω να ανταποδώσω στη χώρα που αγαπάω. Αποφάσισα μαζί με ανθρώπους που δουλεύουν για εμένα, να βοηθήσουμε τα νοσοκομεία και χρησιμοποιώ την δύναμη της επικοινωνίας για να διαδοθεί το μήνυμα. Είναι σοβαρό θέμα και δεν θέλω να μείνει σε αυτό το βίντεο. Θέλω τη βοήθεια και τη γενναιοδωρία και των συναδέλφων μου και των υπόλοιπων αθλητών αλλά και όσων θέλουν είτε με μια μικρή είτε με μεγάλη συνεισφορά να βοηθήσουν να διώξουμε τον κορωνοϊό.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τα νοσοκομεία μας και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται μέρα – νύχτα για να σώσουν ζωές. Σήμερα, είμαστε εμείς εκείνοι που πρέπει να τους στηρίξουμε. Ας ενωθούμε όλοι κι ας διώξουμε τον κορωνοϊό για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς.

Και μην ξεχνάτε: Αν δεν έρθει ο ιός στον Ζλάταν, ο Ζλάταν θα πάει στον ιο» ανέφερε στο μήνυμά του.

 

https://www.instagram.com/p/B94AT7RHHpd/

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ