Αθλητισμος

Τσιτσιπάς για κορωνοϊό: «Αναγκαίο να παρθούν μέτρα ασφαλείας»

Για τη ματαίωση του Indian Wells

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Απόλυτα δικαιολογημένη βρίσκει την ματαίωση του Indian Wells ο Τσιτσιπάς - Το master της Καλιφόρνια ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού.

Την άποψή του για την ακύρωση του Indian Wells λόγω κορωνοϊού εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Το Master της Καλιφόρνια ματαιώθηκε, κάτι που όπως υποστήριξε ο Τσιτσιπάς είναι δικαιολογημένο.

Ο Έλληνας τενίστας αποφάσισε να απαντήσει σε ερωτήσεις θαυμαστών σε live βίντεο που πραγματοποίησε στο προφίλ του στο Instagram τονίζοντας για το indian wells πως «δε θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο event. Μας έγινε και ανακοίνωση χθες το βράδυ, πριν κοιμηθώ. Είναι απαραίτητο να υπάρχουν κάποια μέτρα ασφαλείας».

Για τη ματαίωση του εν λόγω τουρνουά αλλά και για τις υπόλοιπες διοργανώσεις τοποθετήθηκαν εκτός του Τσιτσιπά και τα άλλα μεγάλα αστέρια του τένις, τα οποία και εξέφρασαν τους φόβους τους για πιθανή ακύρωση όλων των φετινών τουρνουά.

Να σημειωθεί πως προς ματαίωση οδεύει και το επόμενο μεγάλο τουρνουά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, στο Μαϊάμι, παρά τις διαβεβαιώσεις των διοργανωτών πως θα διεξαχθεί κανονικά.