Αθλητισμος

Όταν ο Κώστας Βουτσάς έπαιζε ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Λεωφόρου

Συλλεκτικό video του 1963 από το φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ ομάδων ηθοποιών και δημοσιογράφων.

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Βουτσάς
Ο Κώστας Βουτσάς στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Συλλεκτικό βίντεο με τον Κώστα Βουτσά να παίζει ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, σε φιλικό παιχνίδι ηθοποιών και δημοσιογράφων.

Άνοιξη του 1963 και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας είχαν παραταχθεί ομάδες ηθοποιών και δημοσιογράφων για να δώσουν ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ποδοσφαιρικός αγώνας ηθοποιών-δημοσιογράφων


Ανάμεσά τους και ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς που έφυγε από τη ζωή, στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μαζί με τον Κώστα Βουτσά, στην ίδια ομάδα έπαιξαν και οι ηθοποιοί Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νίκος Κούρκουλος, Τάσος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πάντζας, Ανδρέας Ντούζος, ενώ χρέη σχολιαστή είχε αναλάβει ο ηθοποιός Κώστας Ρηγόπουλος. Ανάμεσα στον κόσμο στην εξέδρα, βρέθηκε η Τζένη Καρέζη και ο δημοσιογράφος Ζάχος Χατζηφωτίου. Η ομάδα των ηθοποιών κέρδισε, σηκώνοντας το τρόπαιο και κάνοντας το γύρο του θριάμβου.

Ο Κώστας Βούτσας ήταν φίλαθλος της ομάδας της ΑΕΚ, αλλά είχε τον απόλυτο σεβασμό όλων των ομάδων (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός), οι οποίες έστειλαν ανακοινώσεις, αποχαιρετώντας τον μεγάλο αυτό ηθοποιό. Πραγματικά, με το δικό του μοναδικό τρόπο ένωνε όλες αυτές τις ομάδες γύρω του. Άλλωστε, ο Κώστας Βουτσάς είχε παίξει και στο γήπεδο Καραϊσκάκη στην ταινία «Μία κυρία στα μπουζούκια» το 1967, εκεί σαν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με το όνομα Κώστας Μασούρος (ο Γιώργος Μασούρας - όχι Μασούρος - έφερε χθες την πρόκριση στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την Άρσεναλ), ενώ πάντοτε ήταν κοντά και με την ομάδα του Παναθηναϊκού στην πορεία προς του Γουέμπλεϊ.

[HD] Turkish Strike Idlib 28/2/20 İdlib'de rejim unsurları nokta atışlarla etkisiz hale getiriliyor

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ