Αθλητισμος

Τσάμπιονς Λιγκ: Αταλάντα και Λειψία κοντά σε πρόκριση (video)

Δύο ομάδες που χαίρεσαι να βλέπεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αταλάντα
Αταλάντα © EPA / PAOLO MAGNI

Δύο ομάδες που χαίρεσαι να βλέπεις. Αταλάντα και Λειψία κοντά σε πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θεωρητικά την Τετάρτη το βράδυ ήταν τα δύο πιο αντιτουριστικά ζευγάρια της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως όσοι δεν έκαναν το λάθος να τα σνομπάρουν τότε είδαν ποδόσφαιρο υψηλό επιπέδου, με βάση την επιθετικότητα και το θέαμα.

Η Αταλάντα, στην παρθενική της συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κάνει πρόβα για τα προημιτελικά, αφού χθες στο Μιλάνο συνέτριψε τη Βαλένθια με 4-1!

Οι Ιταλοί έκαναν πάρτι, επιβεβαίωσαν πως η επίθεσή τους είναι χάρμα οφθαλμών, καθώς έχει φτάσει τα 73 γκολ ενεργητικό φέτος. Είναι μακράν η πιο αποδοτική στην Ιταλία, ενώ ας μην λησμονούμε πως οι «νερατζούρι» των… φτωχών από το Μπέργκαμο άρχισαν την περιπέτεια στη φάση των ομίλων με τρεις ήττες!

Champions League 19.02.2020 / HIGHLIGHTS FR / Atalanta BC - Valencia CF
 

Η Λειψία από τη μεριά της, βασιζόμενη στο ταλέντο και την ταχύτητα των παικτών της, επικράτησε με 1-0 της Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο. Οι Γερμανοί περίμεναν πως ο Μουρίνιο θα παρατάξει τους Λονδρέζους συντηρητικά και φρόντισαν να έχουν ένα δοκάρι και δύο ακόμη ευκαιρίες στο πρώτο ενάμιση λεπτό της αναμέτρησης! Έχασαν πολλές ευκαιρίες πριν σκοράρουν με πέναλτι, ενώ η έρμη η Τότεναμ δεν μπόρεσε ποτέ να αντιδράσει. Άλλωστε διεκδικεί το βραβείο της πιο άτυχης ομάδας, καθώς χάνει ως το τέλος της σεζόν τους Χάρι Κέιν και Σον, τους δύο εξαιρετικούς και μοναδικούς σέντερ φορ της. 

Champions League 19.02.2020 / HIGHLIGHTS NL / Tottenham Hotspur FC - RB Leipzig

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ