Από επίθεση χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη έχασε τη ζωή τους ένας 28χρονος οπαδός από τη Βουλγαρία. Χτυπήθηκε από Ι.Χ. κατά τη διάρκεια ανθρωποκυνηγητού.
Τραγικό θάνατο βρήκε στη Θεσσαλονίκη ένας 28χρονος οπαδός, ο οποίος χτυπήθηκε από Ι.Χ. μετά από ανθρωποκυνηγητό.
Ο 28χρονος είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη μαζί με εννέα φίλους του από την Βουλγαρία προκειμένου να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr ο νεαρός ήταν οπαδός της βουλγαρικής ομάδας Πλόβντιβ, σωματίου που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οπαδούς του Άρη.
Το χρονικό
Το απόγευμα της Κυριακής (05/01) οι δέκα Βούλγαροι οπαδοί κάθισαν σε καφετέρια της οδού Μαρίας Κάλλας, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ οι οπαδοί φορούσαν καπέλα, κασκόλ και μπλούζες του Άρη. Μόλις έγιναν αντιληπτοί, ομάδα περίπου είκοσι ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους κρατώντας λοστούς, επιτέθηκαν στην παρέα των Βουλγάρων.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, το 28χρονο θύμα προσπάθησε να ξεφύγει ωστόσο οι κουκουλοφόροι τον έπιασαν και τον χτύπησαν αλύπητα και τον άφησαν αιμόφυρτο στο οδόστρωμα. Διερχόμενη οδηγός δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και πέρασε πανικόβλητη με το ΙΧ της πάνω από το σώμα του άτυχου νεαρού. Ο Βούλγαρος οπαδός στιγμές αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Η είδηση του θανάτου του νεαρού Βούλγαρου έγινε σύντομα γνωστή στους οπαδούς της Πλόβντιβ. Στη σελίδα της ομάδας στο Facebook αναρτήθηκε η φωτογραφία του με τη φράση: «Αναπαύσου εν ειρήνη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με δέκα παίχτες ολοκλήρωσαν οι δύο ομάδες την αναμέτρηση
Οι γηπεδούχοι σόκαραν την ομάδα του Λουτσέσκου
Με ήττα από τον Γκούνθερ έκλεισε η καριέρα του 48χρονου παλαιστή
Η ομάδα του Χιμένεθ ψάχνει μια αντίδραση-ανάσα
Δείτε αναλυτικά τους αγώνες
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του
Πώς ο Αργεντίνος σταρ εξαγρίωσε χιλιάδες οπαδούς στην Καλκούτα
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Ανήλικος ομολόγησε ότι αυτός ξεκίνησε τη φωτιά
Αποκαλύπτει με χιούμορ τις μικρές «τριβές» στο σπίτι λόγω της ασταμάτητης αγάπης του για το ποδόσφαιρο
Στο ματς που τραυματίστηκε, είχε ξεκινήσει για πρώτη φορά ως βασικός στην Premier League
Ο ΠΑΟΚ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο «χρυσό» γκολ του Μύθου στο 90′
Εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο
Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα στο paddock, καθώς εκείνη καλύπτει χρόνια το πρωτάθλημα για το DAZN
Αντιμετωπίζει καρκίνο τέταρτου σταδίου στον εγκέφαλο
Στόχος των Ισπανών να διοργανώσουν το καλύτερο τουρνουά όλων των εποχών
Γιατί η στάση του Αιγύπτιου σταρ είναι απολύτως λανθασμένη
Αυτή είναι η θέση του στην 10άδα του Forbes
Η ανάλυση δεδομένων μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.