Αθλητισμος

«Ερυθρόλευκο» ραντεβού στο Σύνταγμα

Οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα θα πάνε μαζί την Τετάρτη στο γήπεδο

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / INTIME SPORTS

Ραντεβού για κοινή πορεία οπαδών του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα στην πλατεία Συντάγματος

Την Τετάρτη ολοκληρώνονται οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Η ελληνική ομάδα θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στο Γιουρόπα, ενώ με κάθε άλλο αποτέλεσμα αποχαιρετά την Ευρώπη.

Στο γήπεδο θα βρεθούν και αρκετοί Σέρβοι οπαδοί, καθώς οι οργανωμένοι τους είναι αδελφοποιημένοι με τη Θύρα 7 και στο πρώτο ματς το Βελιγράδι είδαν τον αγώνα δίπλα-δίπλα.

Κάτι ανάλογο θα γίνει και τώρα, μόνο που τα προεόρτια θα αρχίσουν νωρίτερα. Στις 4 το απόγευμα υπάρχει ραντεβού των οργανωμένων στην πλατεία Συντάγματος, όπου όλοι μαζί θα κατέβουν με πορεία στο Φάληρο.

Η μεγάλη απορία που εγείρεται είναι τι πλάνο έχει (αν έχει) η αστυνομία. Το ραντεβού των οπαδών είναι καθημερινή, σε ώρα εργάσιμη με χιλιάδες ανθρώπους να βρίσκονται εκείνη την ώρα στην περιοχή και φυσικά στη μισή πρωτεύουσα απ’ όπου αναμένεται να περάσουν οι οπαδοί. Ανεξάρτητα με τους κινδύνους που κρύβει μια τέτοια μαζική πορεία μέσα στη στολισμένη και πολύβουη Αθήνα, δεν θα πρέπει να λησμονηθεί πως στον… χορό ίσως θελήσουν να μπουν και οπαδοί άλλων ομάδων. Μόνο αυτό μας έλειπε πια… 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ