Αθλητισμος

Βαρύ πένθος για τον Λουίς Ενρίκε - Έχασε την 9χρονη Χάνα του

Ανακοίνωσε στα social media τον θάνατο της κόρης του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λουίς Ενρίκε
Λουίς Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε στα social media πως έχασε σε ηλικία μόλις 9 ετών την κόρη του Χάνα.

Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε μέσω των επίσημων λογαριασμών στα social media πως έχασε σε ηλικία μόλις 9 ετών την κόρη του Χάνα, που τους τελευταίους πέντε μήνες υπέφερε από οστεοσάρκωμα, αρρώστια που συνδέεται με καρκίνο στα οστά.

Τους τελευταίους μήνες ήταν γνωστό πως ο Λουίς Ενρίκε αντιμετώπιζε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο μάλιστα τον ανάγκασε κάποια στιγμή να παραιτηθεί από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ισπανίας και να τον διαδεχτεί σε αυτήν ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Ρομπέρτο Μορένο.

«Η κόρη μας, η Χάνα, πέθανε αυτό το απόγευμα σε ηλικία 9 ετών, έχοντας παλέψει σκληρά για πέντε ολόκληρους μήνες κόντρα στο οστεοσάρκωμα. Σας ευχαριστούμε όλους για την στοργή που μας δείξατε αυτούς τους μήνες και εκτιμούσε τη διακριτικότητα και την κατανόηση.

Ευχαριστούμε επίσης το προσωπικό των νοσοκομείων «Sant Joan de Deu» και «Sant Pau» για την αφοσίωση και τις υπηρεσίες τους. Ευχαριστούμε τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλους όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν…

Θα μας λείψεις πολύ, αλλά θα σε θυμόμαστε κάθε ημέρα της ζωής σου με την ελπίδα ότι θα συναντηθούμε στο μέλλον ξανά. Θα είσαι το αστέρι που οδηγείς την οικογένειά μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Λουίς Ενρίκε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ