- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα επόμενα ραντεβού των Αντετοκούνμπο - Τσιτσιπά
Το πρόγραμμα των προσεχών ημερών για τον ελληνικό αθλητισμό που αξίζει
Τα επόμενα ραντεβού των Αντετοκούνμπο - Τσιτσιπά. Το πρόγραμμα των προσεχών ημερών για τον ελληνικό αθλητισμό που αξίζει
Με τον τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο ξεμπερδέψαμε με τις εγχώριες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και λογικά δεν πρέπει να στεναχωρήθηκε κανείς, εκτός από τους οπαδούς.
Μέχρι να γίνουν οι πολυαναμενόμενοι “αγγλικοί” τελικοί σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, ήρθε η ώρα να καμαρώσουμε δύο δικά μας παιδιά στο υψηλότερο επίπεδο.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκινά μεθαύριο τη μεγάλη του προσπάθεια στους τελικούς της Ανατολής στο ΝΒΑ, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει στο Masters της Ρώμης, με στόχο άλλη μία διάκριση.
Θα πει κάποιος, ότι σύντομα θα έχουμε και τα πλέι οφ μπάσκετ με το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Όχι! Ουδείς σοβαρός άνθρωπος πρέπει να ασχοληθεί με αυτή τη σειρά αγώνων, άσε που κανείς δεν ξέρει αν θα γίνουν αυτοί οι αγώνες.
Αν θέλουμε να δούμε καλό μπάσκετ υπάρχει το ΝΒΑ (με το ανάλογο ξενύχτι πάντως), ενώ για τους υπόλοιπους Παρασκευή και Κυριακή διεξάγεται το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.
Όσον αφορά τη σειρά ανάμεσα σε Μιλγουόκι Μπακς και Τορόντο Ράπτορς, αυτή ξεκινά την Πέμπτη τα ξημερώματα, δηλαδή σε λιγότερο από 48 ώρες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αντετοκούνμπο και της ομάδας του σε ώρες Ελλάδος είναι:
- Game 1: Μπακς-Ράπτορς (Πέμπτη 16/5, 03:30)
- Game 2: Μπακς-Ράπτορς (Σάββατο 18/5, 03:30)
- Game 3: Ράπτορς-Μπακς (Δευτέρα 20/5, 02:00)
- Game 4: Ράπτορς-Μπακς (Τετάρτη 22/5, 03:30)
- Game 5: Μπακς-Ράπτορς (Παρασκευή 24/5, 03:30)
- Game 6: Ράπτορς-Μπακς (Κυριακή 26/5, 03:30)
- Game 7: Μπακς-Ράπτορς (Τρίτη 28/5, 03:30)
Η σειρά κρίνεται στις τέσσερις νίκες και τα τρία τελευταία ματς θα γίνουν αν χρειαστεί.
Περνώντας στον Στέφανο Τσιτσιπά και το τένις, ο 20χρονος Έλληνας άσος εξακολουθεί να επιμένει να συμμετέχει και στο διπλό παρέα με τον Κούλχοφ, κάτι που του επιφέρει έξτρα κούραση.
Σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι θα ξεκινήσει τις προσπάθειές του με τον Ολλανδό, κόντρα στους Βερδάσκο και Σαροπάλοφ.
Στο μονό, που μας ενδιαφέρει και περισσότερο, θα αγωνιστεί αύριο Τετάρτη με τον Ιταλό Σίνερ, δίχως να έχει οριστεί ακόμη η ώρα έναρξης του παιχνιδιού του. Αν προκριθεί την Πέμπτη θα έχει και πάλι -θεωρητικά- εύκολο αντίπαλο, όμως στα προημιτελικά θα συναντήσει τον Ρότζερ Φέντερερ, αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις στους δύο προηγούμενους γύρους.
Το τουρνουά της Ρώμης διεξάγεται σε χωμάτινη επιφάνει και αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για το Ρολάν Γκαρός που ξεκινά στις 26 Μαϊου.
Σήμερα στις 12, αρχίζει τη δική της προσπάθεια στην ιταλική πρωτεύουσα η Μαρία Σάκκαρη, με αντίπαλο την Παβλιουτσένκοβα από τη Ρωσία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απόψε ο σπουδαίος τελικός
Τι είπε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό Instagram page
Έμεινε με το εσώρουχο και βούτηξε στην πισίνα
Αναλυτικά τι είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού
Δείτε εικόνες από την ξεχωριστή βραδιά των Πειραιωτών
Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι που βγάζει ο ράπερ για τον Ολυμπιακό
H τενίστρια είχε εντυπωσιάσει ανάλογα και στο Australian Open
Η διαταγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.
Ποια θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ
Ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος
«Είμαι υπερήφανος και συγκινημένος που μπορώ να προσφέρω αυτόν τον τίτλο σε έναν ολόκληρο λαό» - Η συνέντευξη στην L’Equipe
Ανταμείφθηκε για την τεράστια προσφορά του ο Έλληνας διεθνής
Τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Οι ώρες και τα κανάλια μετάδοσης
Η ανάρτηση της λιθουανικής ομάδας
Τεράστια πορεία για τους Νεοϋρκέζους
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.