- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χάος με Ολυμπιακό και Αναστόπουλο στο μπάσκετ
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη των «ερυθρόλευκων»
Οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα ξαναπαίξουν με τον διαιτητή Αναστόπουλου
Ένα απίστευτο μπάχαλο εκτυλίσσεται εδώ και λίγες ώρες, μετά τον ορισμό του διαιτητή Αναστόπουλου στον αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού-Προμηθέα. Οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα ξαναπαίξουν με αυτόν διαιτητή και αν το τηρήσουν τότε θα υποβιβαστούν στην Α2.
Ως πρώτη αντίδραση, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει εισιτήρια για το παιχνίδι με αντίτιμο ένα ευρώ. Αυτό το κάνει ώστε να φέρει πολύ κόσμο στο γήπεδο με τρία πιθανά σενάρια.
Το πρώτο λέει πως η ομάδα θα κατέβει κανονικά, αθετώντας όσα είχε πει η διοίκηση. Στο δεύτερο σενάριο θα δούμε τον Ολυμπιακό να παίζει με εφηβική ομάδα και στο τρίτο, να μαζευτούν κανονικά στο ΣΕΦ οι φιλοξενούμενοι, οι διαιτητές και ο κόσμος, αλλά να μην εμφανιστεί ο Ολυμπιακός!
Αυτό είναι και το πιο… επικίνδυνο ενδεχόμενο, καθώς ο ρέφερι ίσως να χρειαστεί προστασία. Από την άλλη, πάντως, ουδείς μοιάζει σίγουρος για το αν ο Αναστόπουλος θα πάει στο γήπεδο.
Ο διεθνής διαιτητής φημολογείται ήδη πως δήλωσε κώλυμα λόγω ασθένειας για το σημερινό ματς Χολαργού-Παναθηναϊκού, οπότε δεν αποκλείεται αυτή η ασθένεια να κρατήσει κι άλλες μέρες.
Πάντως, οι γνωρίζοντες τα μπασκετικά παρασκήνια, επιμένουν πως είναι πολύ νωρίς για να προδικάσουμε το τέλος αυτής της ιστορίας, καθώς μέχρι την Τετάρτη μεσολαβούν αρκετές μέρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ήττα που πυροδότησε τις εξελίξεις
Οι «ροσονέρι» τον παρακολουθούν εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο
Κοσμοσυρροή στο «τελευταίο αντίο»
Η καταπληκτική παρουσία του 17χρονου Έλληνα αθλητή
Η Ρυθμιστική Αρχή Βελών απαγόρευσε τη συμμετοχή τρανς γυναικών
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
H ομάδα του Εργκίν Αταμάν αποχαιρέτησε οριστικά την τέταρτη θέση
Δεν είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού η εξάδα - Χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων
Έχασε την ελπίδα για το πλεονέκτημα έδρας - Στο 21-16 το ρεκόρ της ομάδας του Αταμάν
Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ μετά την ήττα με 3-0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο
Δέχθηκε γκολ στα χειρότερα χρονικά σημεία του πρώτου ημιχρόνου
Μια στροφή πριν το τέλος της regular season
«Aγκάλιασε» την πρωτιά της κατάταξης της Euroleague, μια στροφή πριν το τέλος της regular season
Πολλά παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης - Τι αναφέρει η Marca
«Ως αρχηγός, δεν ζήτησα ποτέ ούτε ένα ευρώ από την εθνική ομάδα της Ιταλίας»
Ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» χρησιμοποιήθηκε για 28 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.