Αθλητισμος

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ

Τι ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mcgregor
Κόνορ ΜακΓκρέγκορ/ ©Facebook/ Conor McGregor

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στο MMA (Μικτές πολεμικές τέχνες) το 2008, έγινε κυρίαρχος στην κατηγορία φτερού στο πρωταθλήματος πάλης (UFC) το 2015 και στην κατηγορία Eλαφρών Βαρέων το 2016, πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το άθλημα.

Ο ΜακΓκρέγκορ ανάρτησε στο Twitter σχετική ανακοίνωση.

«Μια γρήγορη ανακοίνωση, φίλοι μου. Αποφάσισα σήμερα να αποσυρθώ από το άθλημα των ΜΜΑ. Εύχομαι όλοι οι παλιοί συνάδελφοί μου να προχωρήσουν επάξια στον διαγωνισμό. Τώρα συμμετέχω με τους πρώην συνεργάτες μου, που έχουν ήδη αποσυρθεί, σε αυτό το εγχείρημα. Στην υγειά μου με μία σωστή Pina Colada, φίλοι μου» εγραψε στο twitter.

Ο πρώην πρωταθλητής δεν διευκρίνισε, ωστόσο, αν σκοπεύει να λάβει μέρος σε άλλα αθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του μποξ.

Ο ΜακΓκρέγκορ είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται και τον Απρίλιο του 2016, όμως επέστρεψε στο MMA μόλις τέσσερις μήνες αργότερα για να αντιμετωπίσει τον Νέιτ Ντίαζ στο Λας Βέγκας.

Αυτή τη στιγμή είναι 9ος στην επίσημη κατάταξη του UFC, με συνολικά 21 νίκες και 4 ήττες σε περιόδους MMA. Ο αγώνας του με τον ρώσο μαχητή Khabib Nurmagomedov τον Οκτώβριο του 2018 καταγράφηκε στην ιστορία του MMA ως το αθλητικό γεγονός με τις περισσότερες εμφανίσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ