Αθλητισμος

Τσάμπιονς Λιγκ: Πώς ο Ρονάλντο έκανε την ανατροπή της χρονιάς

Δάκρυσε η σύντροφός του - Σε παροξυσμό ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τα... έδειξε στον αποσβολωμένο Σιμεόνε

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ronaldo-cojones.jpg

Απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση έδωσε -για πολλοστή φορά- ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο CR7 ήταν κυριολεκτικά μια ομάδα μόνος του. Θυμίζοντας... φορτηγό με σπασμένα φρένα, έκανε σμπαράλια την άμυνα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πέτυχε χατ τρικ, γνώρισε την αποθέωση και έκανε τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροδρίγκες και τον γιο του, Κριστιάνο Τζούνιορ, να δακρύσουν στις εξέδρες.

Ο Πορτογάλος επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 27', στο 48' και στο 86' (με πέναλτι), κάνοντας την απόλυτη ανατροπή. Η Γιουβέντους είχε ηττηθεί με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Μαδρίτη και αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για έναν «κουρασμένο» - «γερασμένο» Ρονάλντο και μια «κακή» επένδυση της οικογένειας Ανιέλι, η οποία... ξηλώθηκε κανονικά το περασμένο καλοκαίρι για να φέρει τον 33χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ στο Τορίνο.

Με την εκπληκτική του παράσταση στο χορτάρι του «Juventus Arena», το βράδυ της Τρίτης, ο CR7 απέδειξε ότι παραμένει πεινασμένος για διακρίσεις, δείχνοντας παράλληλα ότι μπορεί να οδηγήσει τη μεγάλη «Κυρία» μέχρι τον ουρανό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πληρωμένη απάντηση σε Σιμεόνε

Όσον αφορά στον προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, πήρε ένα καλό μάθημα.

Βιάστηκε να πανηγυρίσει στο πρώτο παιχνίδι, κάνοντας μάλιστα και μια άσεμνη χειρονομία.

Όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί, o Ρονάλντο τον ξεπλήρωσε με το ίδιο... νόμισμα, σε άλλη μια επιβεβαίωση αυτού που λέγεται στην Αμερική... It ain't over till the fat lady sings!

The Stooges - I Wanna Be Your Dog

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ