- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα 2+2 All Star σαββατοκύριακα του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Από την πρώτη του χρονιά, ο Αντετοκούνμπο συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ
Μέσα σε έξι χρόνια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει να ανέβει όλες τις βαθμίδες σε ένα All Star Game weekend. Μόνο MVP του κυρίως αγώνα μένει να αναδειχθεί, αν και μεγαλύτερη σημασία έχει -από κάθε άποψη- η παρουσία του ως αρχηγός.
Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που ο Greek Freak συμμετέχει στο All Star της Κυριακής και μάλιστα ως βασικός. Όμως, από τη ρούκι σεζόν του κιόλας συμμετείχε στη γιορτή σε άλλες παράπλευρες δραστηριότητες.
2014, Rising Stars & Skills Challenge
Ως πρωτοετής συμμετείχε στον αγώνα των πιτσιρικάδων, δηλαδή rookies εναντίον sophomores. Είχε εννιά πόντους και ένα εντυπωσιακό φινάλε με δύο τρομερά καρφώματα. Η εικόνα του προ πενταετίας δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή. Η σωματοδομή ήταν τόσο διαφορετική, που σχεδόν δεν αναγνωρίζεται στο βίντεο…
Το Σάββατο εκείνου του τριημέρου έκανε ομάδα με τον ΝτεΡόζαν και στο Skills Challenge ηττήθηκαν στα ημιτελικά.
2015, Rising Stars & Καρφώματα
Την επόμενη χρονιά είχε διπλή παρουσία ο Γιάννης. Πρώτα στον αγώνα των Rising Stars, ως δευτεροετής, όπου με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν σαφώς πιο ξεψαρωμένος.
Ταυτόχρονα συμμετείχε και στον διαγωνισμό καρφωμάτων, όπου πάντως δεν τα πήγε καλά. Βέβαια, τα καλύτερα καρφώματα τα φυλάει για τους κανονικούς αγώνες. Πολύ προφητικός ο εκφωνητής, που κάποια στιγμή λέει, «κάποτε θα τον βλέπουμε στον αγώνα της Κυριακής».
2017, All Star Game
Δεν είχε άδικο ο Αμερικανός σπίκερ. Δύο χρόνια πέρασαν και ο Γιάννης, όχι μόνο έπαιξε στο ματς της Κυριακής, αλλά και ως βασικός. Θα έπαιρνε και το βραβείο του MVP, αν η Ανατολή νικούσε το ματς, μα έχασε με 192-182. Ο Αντετοκούνμπο είχε πάρει πολύ σοβαρά το παιχνίδι, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους stars, που παίζουν πιο χαλαρά απ’ όσο πρέπει στο All Star Game, έχοντας μετριάσει κάπως τον ενθουσιασμό του κόσμου. Πριν κλείσει τα 23 του, ο Greek Freak έκλεβε μπάλες, κάρφωνε, πέτυχε 30 πόντους και έκανε τους αντιπάλους να τον φοβηθούν. Κλασικό πια το στιγμιότυπο που επιχειρεί να καρφώσει και ο Κάρι γίνεται ένα με το πάτωμα για να μην τον πατήσει!
2018, All Star Game
Δεύτερο σερί ματς βασικός, στην παρθενική εμφάνιση του format, όπου οι παίκτες από Ανατολή και Δύση παίζουν ανάμεικτα. Ο Στεφ Κάρι τον επέλεξε στην ομάδα του δήλωσε περιχαρής, «το έκανα ώστε φέτος να μην κινδυνεύω να με πατήσει». Με 16 πόντους τελείωσε το ματς ο Έλληνας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο 30χρονος Κενυάτης τερμάτισε σε 1:59:30
Η ιστορική κατάκτηση του τροπαίου μετά από 39 χρόνια σημάδεψε τη γαμήλια δεξίωση
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού κατέκτησε για δεύτερη φορά το κορυφαίο βραβείο
Μετά από παρά πολλά χρόνια
Στο ματς την τελευταία αγωνιστική της Greek Basketball League
O σταρ του ΝΒΑ παρακολούθησε αγώνα του Άρη
Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί τρόπαιο στα 100 χρόνια του, ενώ ο ΟΦΗ στοχεύει στο ευρωπαϊκό εισιτήριο
Tην Κυριακή 26 Απριλίου στις 20:00 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ
Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν τον επόμενο μήνα
Έκτο συνεχόμενο σε αντίστοιχη διοργάνωση για την Ελληνίδα αθλήτρια
Οι δηλώσεις του προπονητή της κρητικής ομάδας ενόψει του τελικού κυπέλλου
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού του κυπέλλου
Σε κακή ημέρα η Ελληνίδα τενίστρια
Δύο παίκτες του Ολυμπιακού σε αυτήν
Τι είπε για την αγωνιστική του κατάσταση
Τι αναφέρθηκε στη δίκη της υπόθεσης
Με προβλήματα και καθυστερήσεις η διαδικασία εγγραφής
Η ανάρτησή του στο Instagram
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.