Αθλητισμος

Εγκρίθηκε η υπογειοποίηση στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Πέρασε από την Περιφέρεια Αττικής η μελέτη και ο προϋπολογισμός - Αναμένεται η προκήρυξη του διαγωνισμού του έργου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gipedo-aek
Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ//©INTIMESPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Μετά από 3 συνεχόμενες αναβολές και αρκετή καθυστέρηση, η περιφέρεια Αττικής ενέκρινε σήμερα την μελέτη και τον προϋπολογισμό του έργου υπογειοποίησης στο νεό γήπεδο της ΑΕΚ, στην Νέα Φιλαδέλφεια. 

Συγκεκριμένα, σήμερα η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, ενέκρινε το έργο και ξεκίνησε ήδη η διαδικασία να ψηφιοποιηθεί ο φάκελος, η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και σε νέα συνεδρίαση της επιτροπής, θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για το έργο.

Αναλυτικά η απόφαση για την ΑΕΚ από την αρμόδια οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής αναφέρει:

«Έγκριση 1) του σχεδίου Διακήρυξης της ανοικτής διαδικασίας μέσω Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) και των τευχών δημοπράτησης, 2) της διενέργειας διαγωνισμού του Διαγωνισμού μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ, 3) της δημοσίευσης της διακήρυξης στο ΚΗΜΔΗΣ, 4) του σχεδίου Περίληψης Διακήρυξης για δημοσίευση στον ελληνικό τύπο και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής για το έργο «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και συνοδά Έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», συνολικού προϋπολογισμού 14.274,193,55 € (πλέον ΦΠΑ 24%). (Δ/νση Τεχνικών έργων Κεντρικού Τομέα) 8. Εισήγηση παράτασης συνολικής και τμηματικών».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ