Αθλητισμος

Το δίλημμα για Σιμόες

Οι προσπάθειες της ΑΕΚ να αποκομίσει κέρδος με κάθε τρόπο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έχουμε δει ή ακούσει διάφορες περίεργες ιστορίες για διαπραγματεύσεις μεταξύ ομάδων και παικτών. Αλλά παζάρια και συζητήσεις σε κοινή θέα, λίγο δύσκολο να ξανασυναντήσουμε.

Αυτό έγινε το Σάββατο το βράδυ στο ΟΑΚΑ, όταν άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν μεγάλη κουβέντα με τον Αντρέ Σιμόες κατά τη διάρκεια του ματς με τη Λαμία, στην εξέδρα των επισήμων!

Οι Μηνάς Λυσάνδρου και Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν μαζί με τον Πορτογάλο μέσο κι έπειτα από ένα sms που ήρθε (εικάζεται από τον Δ. Μελισσανίδη) ξεκίνησαν σοβαρή κουβέντα με τον «κομμένο» μέσο της ομάδας.

Δύο ήταν οι επιλογές που συζητήθηκαν: α) να αποδεχτεί ο παίκτης άμεσα την πρόταση της Αλ Ουάχντα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την ΑΕΚ να έχει συμφωνήσει και β) να παραμείνει ο παίκτης, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του!

Η δεύτερη εξέλιξη μοιάζει με έκπληξη, όμως φαίνεται πως ο Μελισσανίδης έχει μετανιώσει για τον τρόπο που φέρθηκε στον Σιμόες, ο οποίος στο κάτω-κάτω και χρήσιμος είναι και 100% επαγγελματίας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ΑΕΚ ήταν οι φήμες που ήθελαν τον βραχύσωμο αμυντικό μέσο να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό εν όψει της νέας σεζόν, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οπότε, δεν αποκλείεται να υπάρξει μεταστροφή σε αυτό το ζήτημα. Ανεξάρτητα με την τελική έκβαση, η επαναπροσέγγιση έγινε.