Αθλητισμος

Επεισόδια στο Μόναχο - Τούρκοι τραυμάτισαν οπαδούς του Ολυμπιακού

Φωνάζοντας συνθήματα της Μπεσίκτας κυνήγησαν τους «ερυθρόλευκους» στους δρόμους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20353653.jpg
© EPA/DANIEL KOPATSCH

Επεισόδια με τραυματίες οπαδούς του Ολυμπιακού σημειώθηκαν χθες βράδυ στο Μόναχο.

Δύο οπαδοί του Ολυμπιακού δέχθηκαν επίθεση μετά το ματς των ερυθρολεύκων με την Μπάγερν για τη Euroleague και μάλιστα ο ένας εξ αυτών έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστες της επίθεσης ήταν Τούρκοι οπαδοί που φώναζαν συνθήματα της Μπεσίκτας και κυνήγησαν φίλους του Ολυμπιακού στους δρόμους τους Μονάχου. Επίσης τραυμάτισαν άλλον έναν οπαδό του Ολυμπιακού στο κεφάλι. Και οι δύο είναι Έλληνες που ζουν στη Γερμανία και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Μονάχου. Ο οπαδός που χτύπησε στο κεφάλι νοσηλεύεται αλλά δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα θέμα, όμως η κατάσταση του δεύτερου (υπάρχει πληροφορία ότι μαχαιρώθηκε) εμπνέει περισσότερη ανησυχία.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός το έμαθαν σήμερα το πρωί και ασχολήθηκαν αμέσως με την υπόθεση, ενώ βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές του Μονάχου, αλλά και την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Γερμανία.

Την ίδια ώρα, τα γερμανικά δημοσιεύματα, επικαλούμενα πηγές από την αστυνομία του Μονάχου, αναφέρουν ότι οι δύο οπαδοί του Ολυμπιακού που τραυματίστηκαν ήταν ηλικίας 17 και 41 ετών. Οι δυο τους, μαζί με άλλους φιλάθλους των ερυθρολεύκων, φέρονται να πήγαιναν σε εστιατόριο για να δειπνήσουν μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής δέχτηκαν επίθεση από ανθρώπους που μιλούσαν τούρκικα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους φορώντας κουκούλες. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ