Ένα από τα πιο σκληρά ράλλυ των τελευταίων ετών, το εφετινό Ράλλυ Τουρκίας, ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τη Skoda, μια και οι τσέχοι Γιαν Κοπέτσκυ / Πάβελ Ντρέσλερ κατέκτησαν την 1η θέση στη WRC 2 με τη Fabia R5 ενώ η Skoda Motorsport εξασφάλισε το πρωτάθλημα WRC 2, για 4η συνεχή χρονιά, με τρεις ακόμα αγώνες να απομένουν.
Το Ράλλυ Τουρκίας εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίαμβο για τη Skoda, αφού σε ένα αγώνα που σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα ταλαιπωρήθηκαν ή εγκατέλειψαν, οι Fabia R5 επέδειξαν αξιοθαύμαστη αξιοπιστία και αντοχή σε συνδυασμό με ταχύτητα, κάτι που μαρτυρά και το τελικό πλασάρισμα τριών Fabia R5 στην πρώτη δεκάδα!
Oι Κοπέτσκυ / Ντρέσλερ έκαναν ένα μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου και στους οδηγούς. Πλέον, μόνο το άλλο πλήρωμα της Skoda Motorsport, οι Τίντεμαν / Άντερσον έχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες να τους ξεπεράσουν και να κατακτήσουν αυτοί τον τίτλο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο τουρνουά WTA 500 στην Αυστραλία συμμετέχει η Ουκρανή τενίστρια
Ο Κοϊτά άνοιξε το σκορ στο όγδοο λεπτό και ο Γένσεν ισοφάρισε για τους γηπεδούχους
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρησης της Πάτο με αντίπαλο την Κάσιας ντο Σουλ
Μετά (και) την κατάκτηση του βραβείου European Golden Boy Web
Πλησιάζει στην ανανέωση των βασικών χορηγιών της
Ο Ζοάν Λαπόρτα με λίγα λόγια...τα είπε όλα για τη σχέση του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τη Ρεάλ Μαδρίτης
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν τον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας
Μιλάει με σεβασμό για τον Greak Freak
Ο Λαμίσα Μουσόντα δίνει μάχη για τη ζωή του
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Και όλα αυτά σε φιλική αναμέτρηση..
Ήταν προγραμματισμένο για το επόμενο Σάββατο (17/1) για τη 17η αγωνιστική της Super League
Πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση
«Πάντα μου άρεσε να είμαι μέλος ενός συνόλου»
Η μια παίκτρια «κατάφερε» να κερδίσει μόλις τρεις πόντους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.