Αθλητισμος

Το κόλπο του ΠΑΟΚ με τον Κουρμπέλη

Πώς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βρίσκεται με το ένα πόδι στη Θεσσαλονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4294750.jpg
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στην προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα εδώ και 33 χρόνια, ο ΠΑΟΚ έψαχνε μερικές καλές μεταγραφές στην περίοδο που ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη. Ο Παναθηναϊκός των άπειρων οικονομικών προβλημάτων είχε μερικούς στο ρόστερ του, που θα μπορούσε να πουλήσει για να εξασφαλίσει χρήματα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε προσεγγίσει από τον Οκτώβριο τον Νίκλας Χουλτ, αλλά χωρίς αντίκρισμα.

Πριν από δύο εβδομάδες είχε σχεδόν κλείσει τον Ροντρίγκο Μολέντο, όμως ο Βραζιλιάνος στόπερ ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του. Φαίνεται πως αυτή είναι η τρίτη και φαρμακερή για τον ΠΑΟΚ, που ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Την Τρίτη έχουν γίνει φοβερά πράγματα στο παρασκήνιο, με τους ανθρώπους των «πρασίνων» να πιέζουν τον παίκτη να πάει στη Θεσσαλονίκη! Ο ίδιος, ώριμα σκεπτόμενος, έλεγε πως θα πάει στο εξωτερικό ή θα μείνει, αφού δεν γίνεται ως αρχηγός μιας τόσο μεγάλης ομάδας να ξεπουληθεί στον ΠΑΟΚ.

Οι διαπραγματεύσεις και οι… πιέσεις κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως ο διεθνής αμυντικός μέσος δέχτηκε να αλλάξει φανέλα. Ρόλο έπαιξε, βέβαια, ότι η Σαμπντόρια δεν του έκανε τελικά πρόταση.

Αν δεν στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή (οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 8 το βράδυ), ο ΠΑΟΚ θα δώσει πάνω από 1,6 εκατ. ευρώ, το οποίο θα εκταμιευθεί σχεδόν ακέραιο άμεσα στη διοίκηση του ΠΑΟ, ενώ ένα 20% θα καρπωθεί ο Αστέρας Τρίπολης, η προηγούμενη ομάδα του Κουρμπέλη.

Παράλληλα, το «τριφύλλι» θα πάρει από τον ΠΑΟΚ τρεις παίκτες: Τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη.

Τέλος, οι Θεσσαλονικείς απέτυχαν να βρουν στόπερ πρώτης γραμμής και μάλλον θα πάρουν έναν 21χρονο Βόσνιο, ονόματι Μιχόγεβιτς, ο οποίος παίζει στη Σεράγεβο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.