Αθλητισμος

Τα… ανέκδοτα με τον Κουτρουμπή

Στα άκρα φτάνουν οι σχέσεις του παίκτη με τον Παναθηναϊκό

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4203943.jpg
ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports

Εκδικάστηκε τη Δευτέρα η προσφυγή του Γιώργου Κουτρουμπή κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά η έκδοση της απόφασης πήρε παράταση. Η μεριά του παίκτη ζητά 500.000 ευρώ, όπως και απαγόρευση μεταγραφών στο «τριφύλλι», αλλά όχι και αφαίρεση βαθμών.

Πάντως, η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει, έπειτα από μία ατάκα του πατέρα του παίκτη, ο οποίος στην κατάθεσή του είπε: «Ο γιος μου ήταν η σημαία του Παναθηναϊκού»!

Όπως είναι λογικό, η φράση αυτή αντιμετωπίστηκε με θυμηδία από τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα, αλλά και από τον κόσμο στα social media.

Όλοι καταλαβαίνουν άλλωστε πως ο συγκεκριμένος παίκτης απλά έτυχε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας για τέσσερα χρόνια και συγκυριακά μερικές φορές αγωνίστηκε ως αρχηγός της.

Εννοείται πως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «σημαία», έστω κι αν πια το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου βρίσκεται στην απόλυτη παρακμή. Αντίθετα, συνήθως ήταν από τους παίκτες με τη πιο χαμηλή απόδοση όταν βρισκόταν στην ενδεκάδα της ομάδας του.

Πάντως, ούτε ο ίδιος ο Κουτρουμπής δείχνει να συμμερίζεται τον… ντόρο που έγινε και αργά χθες το βράδυ έκανε ανάρτηση στο Instagram, όπου ουσιαστικά τα έβαλε με τους… δημοσιογράφους.

koutr.jpg

Κακό πράγμα η έλλειψη αυτογνωσίας…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ