- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Άλωσε» την Πόλη ο Ολυμπιακός (video)
Νίκησε στην παράταση την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρ
Ένα παιχνίδι που έκανε δικό του και παραλίγο να το χάσει από αμέλεια, κατέληξε τελικά στη… βαλίτσα του Ολυμπιακού, ο οποίος νίκησε τη Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη με 90-83 στην παράταση.
Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν ως αουτσάιντερ κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του Ομπράντοβιτς, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο ημίχρονο όταν και έχαναν με 10 πόντους (40-30).
Μετά την ανάπαυλα τα πάντα άλλαξαν και με εκπληκτική άμυνα, η ελληνική ομάδα αγκάλιασε τη νίκη προηγούμενη με 69-60 στα μέσα τις τέταρτης περιόδου και 75-69 στο τελευταίο λεπτό.
Μία σειρά από λάθη όμως (ειδικά ένα του Παπανικολάου), έδωσε την ευκαιρία στους Τούρκους να ισοφαρίσουν σε 75-75.
Στην παράταση, οι παίκτες του Σφαιρόπουλου μπήκαν αποφασισμένοι και με εκπληκτικό τον Πρίντεζη πήραν τεράστια νίκη με 90-83.
Σαν άλλος Ντένμον, ο Ρόμπερτς ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 21 πόντους και πέντε τρίποντα, ενώ ο Πρίντεζης πέτυχε 18.
Τους 12 στην πρώτη περίοδο και τους έξι στην παράταση. Σπουδαία δουλειά και από τον Στρέλνιεκς με 16.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eίχαν αρνηθεί να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο σε αγώνα ποδοσφαίρου και θεωρήθηκαν «προδότριες»
Ο λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση
Ο διεθνής Έλληνας μέσος έδειξε τον ουρανό και έβαλε τα κλάματα, καθώς αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή
Οι απειλές προς την Πάνα Ούντβαρντι περιλαμβάνουν φωτογραφίες όπλων και προσωπικά στοιχεία της οικογένειάς της.
Το post της «γαλανόλευκης»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Όταν ευθυγραμμίστηκε ο χρόνος και η φάση έμεινε στην ιστορία ως «τα 9άρια του Αντωνιάδη»
Πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από τους «ερυθρόλευκους» και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ο Δικέφαλος άντεξε στην πίεση των ερυθρόλευκων και έφυγε αλώβητος από το Καραϊσκάκης
Στον τελικό κοντραρίστηκε με αυτήν της Γαλατά
Το «Τριφύλλι» άφησε στην πέμπτη θέση την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου
Η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων
Ο Ολυμπιακός πιέστηκε μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα
Μια ξεχωριστή στιγμή εκτυλίχθηκε στο ΣΕΦ πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τη 20η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Περισσότεροι από 30.000 δρομείς πήραν το νούμερο τους από την ERGO Half Marathon Expo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.