- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με την αύρα ενός θρύλου
Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μια μέρα μετά την ύψιστη τιμή στον Κένι Νταλγκλίς
Μπορεί η Λίβερπουλ να μην δείχνει ικανή φέτος να χτυπήσει το πρωτάθλημα, εν αντιθέσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μπορεί, όμως ένα μεταξύ τους ντέρμπι και μάλιστα τόσο νωρίς στη σεζόν είναι ικανό να αλλάξει τις ισορροπίες.
Αν και η Αγγλία έχει δεκάδες τοπικά ντέρμπι (από εκεί άλλωστε προέκυψε ο όρος), το πλέον κλασικό θεωρείται αυτό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Γιουνάιτεντ, έστω κι αν οι δυο τους δεν βρίσκονται στην ίδια πόλη.
Αντιπαλότητα και μίσος μεταξύ των οπαδών, πάθος και αυταπάρνηση από τους παίκτες μέσα στο γήπεδο. Και στους πάγκους δύο «ξένοι» που γνωρίζονται καλά. Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Γερμανό να χαμογελά συνήθως όταν αντιμετωπίζει τον Πορτογάλο.
Σήμερα στο κατάμεστο «Άνφιλντ» θα λειτουργήσει για πρώτη φορά η κερκίδα απέναντι από τις τηλεοπτικές κάμερες, έχοντας το νέο της όνομα. Εδώ και 25 χρόνια ονομαζόταν «Centenary Stand», αφού το 1992 συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, αλλά από την Παρασκευή έχει το όνομα του Κένι Νταλγκλίς, θρυλικού Σκοτσέζου εξτρέμ (66 ετών σήμερα), ο οποίος κατέκτησε πλειάδα τροπαίων τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, ανάμεσά τους και τρία Κύπελλα Πρωταθλητριών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνολικά, από το 2000 μέχρι σήμερα, 82 άλογα έχουν χάσει τη ζωή τους
Ο πρώην προπονητής της εθνικής ανδρών αποθεώνει τη θαρραλέα στάση των αθλητριών: «Αξίζουν να ζουν ελεύθερες»
Ολοένα και περισσότερες ομάδες ενδιαφέρονται για τον Έλληνα διεθνή
Ποιο αντικείμενο ξεχώρισε
Η ανάρτηση για την απίθανη εμφάνιση της «Ένωσης»
Τι δήλωσε ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Απομακρύνεται το όνειρο των playoffs
Πλησιάσαμε κι άλλο την Τσεχία μετά τις νίκες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού
Τα αποτελέσματα της βραδιάς
Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική κόντρα στην Τσέλιε, την οποία «σκόρπισε» με 4-0 και είναι ένα βήμα πριν τα προημιτελικά του Conference League
Πέταξε ξανά στη στρατόσφαιρα ο Μόντο
Η Μονακό των πολλών προβλημάτων έκανε την έκπληξη
Χαμηλές πτήσεις για τον Manolo στο...σπίτι του Ντουπλάντις
Ο Παναθηναϊκός του Μπενίτεθ λύγισε την Μπέτις και πάει στην Ανδαλουσία με προβάδισμα πρόκρισης
Ο Μαροκινός στράικερ συμφώνησε σε όλα και θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα
Το απίθανο βίντεο της ισπανικής ομάδας πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Δεν θα παίξει κόντρα στη Μιρασόλ
Τα κανάλια και οι ώρες των αγώνων
Ακόμα μία πλούσια σε θέαμα βραδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.