Αθλητισμος

Βραδιά γιορτής για τον Παναθηναϊκό (video)

Ομορφη φιέστα στο ΟΑΚΑ για τους πρωταθλητές μπάσκετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358654-743143.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Με 13.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ και με πολύ κέφι ξεκίνησε η χθεσινή βραδιά γιορτής για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, που πανηγύρισε την κατάκτηση του φετινού νταμπλ. 

Οι πάντες αποθεώθηκαν στην εκδήλωση που συνοδεύτηκε με την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή και από τους παίκτες περισσότερο απ' όλους ο Νικ Καλάθης, που σαν αρχηγός σήκωσε πρώτος την κούπα. 

Κατά την είσοδό του στα επίσημα, το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος έκανε νόημα στον κόσμο να χειροκροτήσει αυτούς που ήταν μέσα στο γήπεδο, δηλαδή τη φετινή ομάδα. 

Συγκίνηση και παρατεταμένο χειροκρότημα κέρδισε ο Παύλος Γιαννακόπουλος που βρέθηκε κι αυτός στη φιέστα, ενώ ο Θανάσης πήρε το μικρόφωνο για να υπενθυμίσει στον κόσμο πως "είμαι ένας από εσάς", πριν πετάξει στην εξέδρα συμβολικά ένα μετάλλιο, αφειρώνοντάς το στον κόσμο. 

Μεγάλη μορφή, ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ακύρωσε τα εισιτήρια που είχε κλείσει για τη Μύκονο και αναγκαστικά θα πάει σήμερα. Εμφανίστηκε με γυαλί ηλίου (!), ενώ στις δηλώσεις του έδωσε το έναυσμα για πολύ ξενύχτι και ποτό. 

Όπερ κι εγένετο. Σύσσωμο το μπασκετικό τιμ, μαζί με αρκετούς οπαδούς της ομάδας κατηφόρισαν στην Παραλιακή και στο Frangelico, όπου διασκέδασαν μέχρι πρωίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ