Αθλητισμος

Έχουμε το ποδόσφαιρο που μας αξίζει

Στον αέρα η πόλη διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου... 

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
352048-730332.jpg

Τέτοια ώρα σε μία εβδομάδα ακριβώς, θα διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Μόνο που επτά μέρες νωρίτερα, κανείς δεν ξέρει σε ποια πόλη θα γίνει! 

Σε όλες τις ευρωπαικές χώρες, προηγμένες ή μη, από την αρχή της σεζόν γνωρίζουν το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού τους. Σε κάποιες άλλες αποφασίζουν μερικούς μήνες νωρίτερα. Εδώ, στη χώρα που τίποτα πια δεν σου κάνει εντύπωση, τα πάντα γίνονται την τελευταία στιγμή. 

Καταρχάς, έπρεπε πρώτα να γίνουν γνωστές οι ομάδες του τελικού ώστε να δούμε ποια γήπεδα... βολεύουν. Η ΕΠΟ αποφάσισε την Παρασκευή ότι το ματς θα γίνει στο Πανθεσσαλονικό του Βόλου, μόνο που η αστυνομία δεν αναλαμβάνει την ευθύνη! 

Ετσι, στο τραπέζι έπεσε πάλι το Παγκρήτιο Στάδιο, που κι αυτό έχει ελλείψεις, αλλά όχι τόσες πολλές όσο το γήπεδο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. 

Όλα βρίσκονται στον αέρα, ενώ μπαίνουμε σε εβδομάδα τελικού. Κανείς δεν ξέρει που θα γίνει το παιχνίδι. Πως θα μοιραστούν τα εισιτήρια και κυρίως πως θα ταξιδέψει ο κόσμος. Διότι αν το ματς γίνει στο Ηράκλειο, δεν αρκεί να πάρει κάποιος το αυτοκίνητό του και να πάει στην πόλη, εκτός κι αν είναι ντόπιος. Η πλειονότητα των φιλάθλων θα ταξιδέψει με πλοίο και αεροπλάνο, σε μια εποχή που είναι ήδη τουριστική για την Κρήτη, με τα εισιτήρια να είναι ήδη ακριβά για όλα τα μέσα μεταφοράς. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ