- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Έσπασε την κατάρα της Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός
Έπειτα από εννέα διαδοχικές ήττες από την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός κέρδισε την καταλανική ομάδα με σκορ 93-86, πλασαρίστηκε στην 3η θέση του ομίλου και είναι με το ένα πόδι στο Top-16 της Ευρωλίγκας.
«Ήταν καιρός να σπάσει η κακή παράδοση των συνεχόμενων ηττών», δήλωσε ο προπονητής των πρασίνων, Σάσα Τζόρτζεβιτς.
Οι παίκτες του ΠΑΟ μπήκαν αποφασισμένοι στο ΟΑΚΑ για να μη χάσουν. Έχοντας και την υποστήριξη περίπου 15.000 φιλάθλων δεν έδωσαν το δικαίωμα στους μπλαουγκράνα να τους αμφισβητήσουν. Έφτασαν να προηγηθούν στο σκορ ακόμα και με 16 πόντους και μάλιστα δύο φορές, έστω και αν το παιχνίδι κόντεψε να γίνει θρίλερ έξι λεπτά πριν το φινάλε.
Σπουδαίο ματς από τους Διαμαντίδη, Ραντούλιτσα, Καλάθη.
Τα δεκάλεπτα: 21-22, 45-35, 66-57, 93-86
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τζόρτζεβιτς): Πάβλοβιτς 7 (1), Γιάνκοβιτς 4, Φώτσης 5 (1), Ραντούλιτσα 25 (8/9δ., 9/9β.), Παππάς 4, Φελντέιν 7 (1), Διαμαντίδης 20 (2), Γκιστ 10, Καλάθης 9 (1τρ., 10 ασ., 7ριμπ.), Κούζμιτς 2.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πασκουάλ): Ντόελμαν 6, Ρίμπας 1, Λαουάλ 6, Αμπρίνες 21 (3), Ναβάρο 5 (1), Σατοράνσκι 6, Βεζένκοφ 3 (1), Σάμιουελς 2, Ολεσον 3 (1), Αρόγιο 9 (1), Περπέρογλου 13 (3), Τόμιτς 11 (11ριμπ.).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια ακόμα διάκριση κυνηγάει ο παγκόσμιος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης
Τι δείχνει η ανάλυση δεδομένων μετά τη νίκη στο Καζακστάν
Πού κρίθηκε πέρυσι η 24άδα
Πρώτη νίκη στο Champions League - Ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης οι «ερυθρόλευκοι»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ποια ματς ξεχωρίζουν
Χάρης Δούκας: «Αποδεικνύεται έμπρακτα η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η διεθνής αθλητική κοινότητα»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων
Ισχυριζόταν ότι ήταν έγκυος στο παιδί του - Απέσπασε 200.000 δολάρια
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καϊράτ στην Αστάνα
Τι είπε ο Σέρβος θρύλος
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος αστέρας
Το επίτευγμα που «σφραγίστηκε» και μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα βιώνει μια τραγωδία
Βάζοντας τέλος στην τετραετή κυριαρχία του Ολλανδού Φερστάπεν
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.