- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Φτου σου ξεφτίλα» - Ξεσπά κατά του πατέρα της η αδελφή της δολοφονημένης Δώρας
«Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας»
Κατά του πατέρα της, με τον οποίο δεν διατηρεί πλέον επαφές, ξέσπασε μέσω Facebook η αδελφή της άτυχης Δώρας Ζέμπερη.
«Αίσχος. Φτου σου ξεφτίλα. Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας» γράφει χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό η αδελφή της άτυχης 33χρονης γυναίκας προσθέτοντας: «Χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας».
Σε ένα προηγούμενό της μήνυμα, η κοπέλα καλεί όποιον γνωρίζει κάτι για το άγριο έγκλημα με θύμα την αδελφή της να δώσει πληροφορίες.
«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας. Βοηθήστε, όποιος μπορεί, να βρεθεί ο δολοφόνος του αγγέλου μας. Δικαιώστε την ψυχή της αδελφής μου», αναφέρει στο μήνυμά της στο Facebook η αδελφή της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Β' νεκροταφείο» γράφει χαρακτηριστικά.
Η κηδεία της άτυχης 33χρονης θα τελεστεί σήμερα, στις 15:00, στο Β' νεκροταφείο, εκεί που έχασε τη ζωή της από τα φονικά χτυπήματα του δολοφόνου της, που παραμένει ασύλληπτος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Μαΐου. και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών
Μέχρι πότε θα τίθενται σε ισχύ
Το τριήμερο που περιμένουν οι περισσότεροι εργαζόμενοι πριν από τις διακοπές του καλοκαιριού
Oι ποινές για τους παραβάτες
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιήθηκε η έξοδος των εκδρομέων από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμία
Λουλούδια και στεφάνια για τους εκτελεσθέντες άφησαν στο Σκοπευτήριο δεκάδες πολίτες
Στα ορεινά σημειώθηκαν χιονοπτώσεις
Δεμένα τα καράβια στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ
Η ανακοίνωση της Πρυτανείας
Ποια άλλα ονόματα τη συνοδεύουν
Πόσο θα παραμείνει κρεμασμένο στο σπίτι
«Τρέχει» ο διαγωνισμός «Σχεδίασε τα λεωφορεία της Αθήνας»
Τι μπορείτε να κάνετε το τριήμερο στην πόλη
Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Οι ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ
Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Περιλαμβάνει συνολικά πέντε επίπεδα κινδύνου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.