TV + Series

Netflix: Οι νέες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Απρίλιο

Επιστρέφει ο έκτος κύκλος του «Better Call Saul» με τον Μπομπ Όντενκιρκ

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκηνή από τη σειρά Better Call Saul
© Netflix

Netflix: Οι σειρές, οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που έρχονται στην πλατφόρμα τον Απρίλιο.

Ο Απρίλιος είναι και αυτός ένας από τους μήνες, που το Netflix θα μας γνωρίσει νέες ενδιαφέρουσες παραγωγές για πόλλες ώρες binge watching. Σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ κάνουν πρεμιέρα για πρώτη φορά ή επιστρέφουν στις οθόνες για τη συνέχεια. Αυτό τον μήνα δεν γίνεται να μην ξεχωρίσει η έκτη σεζόν της κλασικής σειράς «Better Call Saul», το δεύτερο μέρος του τέταρτου κύκλου του «Ozark», ενώ πολλοί έχουν μαρκάρει ήδη τις 8 Απριλίου και την επιστροφή του «Elite». Παράλληλα με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένονται οι ταινίες «Metal Lords» και «Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood» από τους φίλους της μέταλ και των animation αντίστοιχα.

Σειρές του Netflix

08/4/2022

Ελίτ: Σεζόν 5 (Elite: Season 5)

Η ισπανική σειρά που καταφέρνει να κερδίζει με κάθε της σεζόν και άλλους πιστούς φανς. Το σχολείο Las Enzinas συνεχίζει να στιγματίζεται από κάποιους φόνους και όλοι ψάχνουν τη λύση του μυστηρίου. Το νέο εξάμηνο συνοδεύεται και από ένα νέο θύμα, έναν νέο δράστη και οι μαθητές βρίσκονται μπλεγμένοι μέσα στα ψέματα. Η σειρά των Ντάριο Μαδρόνα και Κάρλος Μοντέρο έχει χαρακτηριστεί φαινόμενο και όλοι περιμένουν με αγωνία τα νέα επεισόδια. 

Σκηνή από τη σειρά «Elite».
© Netflix

08/4/2022

Ροζ Γραμμές (Dirty Lines)

Είναι το καλοκαίρι που η εθνική Ολλανδίας έχει κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και μία νέα εποχή έρχεται στο προσκήνιο για τη χώρα. Ένα από τα πράγματα, που ξεκινούν να ανθίζουν, είναι η ροζ τηλεφωνικές γραμμές. Μια δραστήρια φοιτήτρια στο Άμστερνταμ των 80s βρίσκει δουλειά σε μία τηλεφωνική γραμμή σεξ που ξεκίνησαν δύο αδέρφια. 

Dirty Lines | Official Teaser | Netflix

12/4/2022

Hard Cell

Ένα crew κινηματογράφισης ακολουθεί όσους εργάζονται σε μία φυλακή και επιδιώκει να περιγράψει το τι συμβαίνει πίσω από τα σωφρονιστικά ιδρύματα με μεγάλη δόση χιούμορ. Η Κάθριν Τέιτ (Doctor Who) όχι μόνο σκηνοθετεί αλλά και πρωταγωνιστεί, ενώ παράλληλα μαζί της θα βρίσκονται οι Κρίστιαν Μπράσινγκτον (Jolt, Redemption) και Νίκι Γουάρντλι (Silent Witness, Love and Marriage).

Hard Cell | Official Trailer | Netflix

15/4/2022

Η Ανατομία ενός Σκανδάλου (Anatomy of a Scandal)

Πρεμιέρα για ακόμη μία νέα σειρά αυτό τον μήνα στο Netflix. Πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ, που υπόσχεται να ξεχωρίσει από τη μεγάλη πληθώρα επιλογών. Η ζωή της Sophie και του πολιτικού συζύγου της James ταρακουνιέται, όταν έρχονται στην επιφάνεια μία σειρά από μεγάλα σκάνδαλα. Στο θρίλερ πρωταγωνιστούν ο Μπεν Ράντκλιφ (Pandora, Masters of the Air), Τζόναθαν Κόι (Downtown Abbey) και Τζοζέτ Σίμονς (Wonder Woman).

Anatomy of a Scandal | Official Trailer | Netflix

15/4/2022

Οι Κληρονόμοι της Γης  (Heirs to the Land)

Μετά το «Elite» το «Heirs to the Land» κάνει πρεμιέρα από την Ισπανία για το Netflix. Ένας πολύμηχανος νεαρός άνδρας θέλει να πετύχει στη Βαρκελώνη του 14ου αιώνα, την ώρα που προσπαθεί να κρατήσει έναν όρκο που έδωσε στην οικογένεια Estanyol. Πρωταγωνιστούν οι Γιον Γκονζάλεζ και Ντέιβιντ Σόλανς (Bajo Sospecha), που έχουν συνεργαστεί μαζί και στο παρελθόν και στο πλάι τους θα βρίσκεται η Μισέλ Τζένερ (Isabel, Julieta).

Σκηνή από τη σειρά Heirs to the Land
© Netflix

20/4/2022

Πάρε τον Σολ: Σεζόν 6 (Better Call Saul: Season 6 Part 1)

Πρόκειται για μία από τις πιο κλασικές σειρές όλων των εποχών και ακολουθεί την ιστορία του επίσης θρυλικού «Breaking Bad». Μερικά χρόνια πριν ο Saul Goodman αναλάβει δικηγόρος του Walter White, έχει στήσει το γραφείο του στην πόλη Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού. Η βραβευμένη με Emmy σειρά επιστρέφει στο Netflix με την έκτη σεζόν της. Ο πρωταγωνιστής Μπομπ Όντενκιρκ δεν χρειάζεται συστάσεις και μαζί με τους παγαγωγούς Βινς Κίλιγκαν και Πίτερ Γκουλντ μας βάζουν στο κλίμα για το τι θα παρακολουθήσουμε. Μία από τις πιο σίγουρες επιλογές της πλατφόρμας. 

Official Season 6 Trailer | Better Call Saul

20/4/2022

Ρωσική Κούκλα: Σεζόν 2 (Russian Doll: Season 2)

Η σειρά «Russian Doll» έκανε ανέλπιστη επιτυχία στη πρώτη της σεζόν και δεν γινόταν να μην γυρίσει με μία δεύτερη. Μια κυνική γυναίκα συνεχίζει να πεθαίνει και να επιστρέφει στο ίδιο απόγευμα και σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε προς τιμήν της. Πλέον η Nadia και ο Alan αφού περνούν την πιο τρελή νύχτα της ζωής τους, μπλέκουν σε μία ακόμα περίεργη περιπέτεια. Η πρωταγωνίστρια Νατάσα Λιόν (Orange is the New Black, American Pie) πρωταγωνιστεί και υπογράφει τη σειρά.

Σκηνήε από τη σειρά Russian Doll
© Netflix
 

22/4/2022

Heartstopper

Μία νέα σειρά που είναι βασισμένη στο βιβλίο της Άλις Όσμαν, η οποία αποτελεί και τη δημιουργό της. Δύο εφήβοι ανακαλύπτουν πως η φιλία τους μπορεί να κρύβει κάτι βαθύτερο, την ώρα που μαθαίνουν περισσότερα πράγματα για τη σχολική ζωή και τον έρωτα. Οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές Κιτ Κόνορ και Σεμπάστιαν Κροφτ, έχουν κάνει τα περάσματά τους από γνωστές παραγωγές του Χόλιγουντ. 

Heartstopper | Official Teaser | Netflix

28/4/2022

Οι 7 Ζωές της Λεά (The Seven Lives of Lea)

Μία ενδιαφέρουσα γαλλική παραγωγή με ένα αρκετά ιδιαίτερο story. Η Lea ξυπνάει 7 φορές στο παρελθόν σε διαφορετικά σώματα. Στο μυστήριο μπλέκεται ο θάνατος ενός νεαρού άνδρα το 1991, ο οποίος φέρνει τα πάνω - κάτω στην ιστορία. Η Σάρλοτ Σάνσον είναι υπέυθυνη για τη σειρά και αναλαμβάνει εξ΄ολοκλήρου ένα πρότζεκτ μετά τα «How I Became a Super Hero» και «Vampires».

The 7 Lives Of Lea (Les 7 Vies De Léa) | Official Trailer | Netflix

29/4/2022

Όζαρκ: Σεζόν 4 - Μέρος 2 (Ozark: Season 4 Part 2)

Το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν της σειράς «Ozark» έκανε πρεμιέρα πριν μερικούς μήνες και πλέον ήρθε η ώρα για το δεύτερο μέρος. Η βραβευμένη με Emmy σειρά καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις με κάθε κύκλο και πολλοί φανς περιμένουν την ολοκλήρωση της ιστορίας. Αντιμέτωποι με πολλές απειλές από παντού οι Marty και Wendy προσπαθούν να κρατήσουν χαρούμενους το καρτέλ, το FBI και τα παιδιά τους, για να πάρουν πίσω τη ζωή τους. Το αριστούργημα του Τζέισον Μπέιτμαν είναι μία σίγουρη επιλογή για όλους, με επίκεντρο πάντα την ταλαντούχα ηθοποιό Τζούλια Γκάρνερ.

ozark_season_2_part_2.jpg
© Netflix
 

29/4/2022

Γκρέις και Φράνκι: Σεζόν 7 (Grace and Frankie: Season 7 - The Final Episodes)

Έπειτα από 7 ολόκληρες σεζόν η σειρά «Grace and Frankie» ετοιμάζεται να ρίξει τίτλους τέλους. Δύο γυναίκες ανακάλυψαν πως πίσω από τη φιλία ανάμεσα στους συζύγους τους, κρυβόταν και ένας ερωτικός δεσμός. Ανέπτυξαν μεταξύ τους μία φιλική σχέση, ώστε να ανταπεξέλθουν στα αρνητικά συναισθήματα που τους δημιούργησαν οι χωρισμοί τους. Στην τελευταία σεζόν συνεχίζουν να δείχνουν στον εαυτό τους, στις οικογένειές τους και στους θαυμαστές τους τι σημαίνει να ζεις τη ζωή στο έπακρο, άφοβα και μη απολογητικά. Η σειρά της Μάρτα Κόφμαν από τα «Φιλαράκια» με τις μεγάλες ηθοποιούς Τζέιν Φόντα και Λίλι Τόμλιν

grace_and_frankie_season_7.jpg
© Netflix

Ταινίες του Netflix

01/4/2022

Χορεύοντας με την Αλήθεια: Freestyle (Battle: Freestyle)

Η γαλλική παραγωγή φαίνεται να βαδίζει στα χνάρια του πολύ επιτυχημένου φρανσάιζ «Step Up». Με φόντο το Παρίσι μία νεανική ομάδα χορού καλείται να κερδίσει έναν διαγωνισμό, στον οποίο παίρνει μέρος. Ένα από τα βασικά μέλη της είναι η Amalie, η οποία αποσυντονίζεται όταν έρχεται σε επαφή με τη μητέρα της έπειτα από πολλά χρόνια. Αυτή είναι η δεύτερη ταινία της σειράς, με τη πρώτη να χρονολογείται το 2018. Είναι βασισμένο σε βιβλίο της Μάγια Λούντε, η οποία βρίσκεται και στο σενάριο της παραγωγής.

Battle: Freestyle | Official Trailer | Netflix

01/4/2022

Απόλλων 10 1/2: Παιδί στη Διαστημική Εποχή (Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood)

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές της πλατφόρμας για τον Απρίλιο. Πρόκειται για μία animation παραγωγή του Ρίτσαρντ Λινκλάτερ από τα «Boyhood» και «A Scanner Darkly». Ένας άνδρας αφηγείται ιστορίες από την παιδική του ηλικία, μόνο που αυτή είναι γεμάτη αναμνήσεις από ταξίδια στο φεγγάρι. Απεικονίζει μία εποχή μακρινή για τα ταξίδια στο διάστημα με έντονο το αίσθημα της νοσταλγίας. Στις φωνές των χαρακτήρων μπορείς να βρεις πολλά γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ όπως οι Ζάκαρι Λίβαϊ, Τζακ Μπλακ, Γκλεν Πάουελ, Τζος Γουίγκινς και Λι Έντι

Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood | Official Trailer | Netflix

01/4/2022

Πάντα Πάνω στο Καλύτερο (Forever Out of My League)

Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά ταινία της ιταλικής παραγωγής «Out of my League». Πρωταγωνιστεί η Marta, η οποία πάσχει από μία χρόνια και σοβαρή ασθένεια. Πλέον και μετά την εγχείρηση η ζωή της κρέμεται από μία κλωστή, όμως ο αληθινός έρωτας για εκείνη είναι κοντά. Πρόκειται για μία κωμωδία που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, ενώ μάλιστα πολλοί τη χαρακτηρίζουν ως την αποκάλυψη της πλατφόρμας. Σε αυτό έχουν βοήθησει πολύ οι ερμηνείες των Τζουζέπε Μάτζιο και Λουντοβίκα Φρανσεσκόνι

Σκηνή από την ταινία Forever Out of My League

06/4/2022

Φουριόζα (Furioza)

Η πολωνική ταινία του 2021 παρουσιάζει πολύ γλαφυρά για το τι συμβαίνει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες με το φαινόμενο των χούλιγκανς. Στη συγκεκριμένη ιστορία εμπλέκονται τρία άτομα. Μία αστυνομικός βρίσκει τον πρώην της και τον πιέζει για πληροφορίες σχετικά με μία ομάδα χούλιγκανς αλλιώς ο αδερφός του θα καταλήξει στη φυλακή. 

FURIOZA - oficjalny zwiastun. W kinach 22.10.2021!

08/4/2022

Χορεύοντας στο Γυαλί (Dancing on Glass)

Δεν είναι μυστικό πως ο κόσμος του μπαλέτου είναι από τους πιο σκληρούς. Για να ασχοληθεί κάποια με το συγκεκριμένο είδος, πρέπει να περάσει ατελείωτες ώρες επίπονης προπόνησης και προετοιμασίας. Μία νεαρή κοπέλα και χορεύτρια μπαλέτου κερδίζει τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάποιο έργο και η πίεση που δέχεται είναι αφόρητη. Σύμμαχο σε αυτό θα βρει μία ακόμη χορεύτρια και θα αναπτύξει μαζί της μία φιλία, που θα κάνει και τις δύο να ξεφύγουν από τον πραγματικό κόσμο. Ακόμα μία ισπανική παραγωγή της πλατφόρμας που ευελπιστεί να κάνει επιτυχία με την προβολή της. Θα μπορεί να βρει κάποιος και τον Χουάνχο Αλμέιδα από τη διάσημη σειρά «Toy Boy».

dancing_on_glass.jpg

08/4/2022

Metal Lords

Οι ταινίες που πραγματεύονται το μέταλ και πιο συγκεκριμένα το χέβι μέταλ σπανίζουν από την ποπ κουλτούρα και το «Metal Lords» έρχεται να το αλλάξει αυτό. Θυμίζοντας λίγο το «School of Rock» αλλά μία 15ετία αργότερα, δύο απροσάρμοστοι έφηβοι ξέρουν τον τρόπο για να γίνουν τα πρώτα ονόματα στο σχολείο τους. Θα σχηματίσουν ένα συγκρότημα και θα κερδίσουν τον επερχόμενο διαγωνισμό για μέταλ μπάντες. Το πρωταγωνιστικό cast έρχεται από το Χόλιγουντ με πολύ γνωστά ονόματα. Οι Τζόι Μανγκιανέλο (Magic Mike XXL, True Blood, Justice League), Τζέιντεν Μάρτελ (It, Knives Out) και Μπρεντ Γκέλμαν (Fleabag, Lemon, The Other Guys) βρίσκονται στους κεντρικούς ρόλους μαζί με τον Άντριαν Γκρίνσμιθ, όπου η ταινία θα είναι η πρώτη γνωστή της καριέρας του. Ο υπεύθυνος για τη μουσική, Ραφίν Τζαουάντι, είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον παραγωγό Ντ.Μπ. Βάις για χάρη του «Game of Thrones» και έτσι η ταινία αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Metal Lords | D.B. Weiss | Official Trailer | Netflix

08/4/2022

Στο Ενδιάμεσο (The In Between)

Η Τζόι Κινγκ σε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που δεν την είχαμε συνηθίσει μετά τις συμμετόχες της στη σειρά ταινιών «The Kissing Booth». Στο δράμα «The In Between» ενσαρκώνει μία νεαρή που χάνει τον σύντροφο της σε τροχαίο. Με το πέρασμα των ημερών όμως, πιστεύει πως εκείνος της στέλνει σημάδια από το υπερ πέραν. Δίπλα της θα βρίσκεται ο Κάιλ Άλεν με συμμετοχές στις ταινίες «West Side Story», «All My Life» και «American Horror Story».

THE IN BETWEEN Trailer (2022) Joey King, Kyle Allen

15/4/2022

Διαλέγεις ή Πεθαίνεις (Choose or Die)

Η νέα horror ταινία του Netflix αναμένεται να είναι μία από τις αποκαλύψεις του Απριλίου. Δύο φίλοι επανεκκινούν άθελα τους ένα παιχνίδι της δεκαετίας του ΄80 ώστε να κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο και να αλλάξουν τις ζωές τους. Ο Άσα Μπάτερφιλντ από το «Sex Education» πρωταγωνιστεί μαζί με την Αιόλα Έβανς (100, Carnival Row). Η ταινία θα είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τόμπι Μίκινς και αναμένεται με προσμονή από τους φίλους του είδους. 

Choose or Die | Official Trailer | Netflix

20/4/2022

Η Καμπή (The Turning Point)

Μία ιταλική παραγωγή του Netflix με την ανέλπιστη γνωριμία ενός αμετανόητου τεμπέλη με έναν διαβοήτο κακοποιό. Η φιλία τους θα αλλάξει τη ζωή και των δύο, αφού θα βρεθούν μπλεγμένοι σε πολλές περιπέτειες. Πρωταγωνιστούν οι Μπράντο Πατσίτο (Baby), Αντρέα Λατάνζι (Summertime) και Λουντοβίκα Μαρτίνο (SKAM Italia).

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Turning Point.
© Netflix

22/4/2022

Καλοκαιρινές Βόλτες (Along for the Ride)    

Το καλοκαίρι πριν το κολλέγιο υποτίθεται πως είναι εκείνο που θα δοκιμάσει κάποιος όλα εκείνα τα πράγματα που δεν είχει πραγματοποιήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Αυτό συμβαίνει και με την επιμελή μαθήτρια Auden, η οποία πηγαίνει στο μέρος που μένει ο πατέρας της για να περάσει τις διακοπές. Εκεί θα γνωρίσει τον Eli, ο οποίος τη βοηθάει να ανακαλύψει κομμάτια του εαυτού της που δεν ήξερε. Η Σοφία Άλβαρεζ του «All the Boys I' Ve Loved Before» σκηνοθετεί και γράφει το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Έμα Πάσαντοου (Courtney) και Μπέλμοντ Καμέλι (The Husband). Στο cast μπορείς να εντοπίσεις και τους γνωστούς ηθοποιούς Άντι Μακ Ντάουελ (Groundhog Day, Four Wedding and a Funeral) και  Ντέρμοτ Μαλόρνεϊ (My Best Friends Wedding, Young Guns).

Along for the Ride | Official Trailer | Netflix

29/4/2022

Ταξίδι του Μέλιτος με τη Μαμά  (Honeymoon with My Mother)

Η ισπανική κωμωδία έρχεται στο τέλος του μήνα και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Ένας νεαρός άνδρας είδε τη μέλλουσα γυναίκα του να φεύγει με έναν άλλον άνδρα την ημέρα του γάμου. Η υπερπροστατευτική μητέρα του αποφασίζει να τον ακολουθήσει στον υποτιθέμενο μήνα του μέλιτος, ώστε να μην πάνε χαμένα τα έξοδα. Εκεί περνάει καταπληκτικά, ενώ αυτός βασανίζεται. Το δίδυμο που φτιάχνουν οι ηθοποιοί Κάρμεν Μάκι (7 Vidas, Broken Embraces) και Κιμ Γκουτιέρεζ (Los Ultimos Dias, Jungle Cruise) ανεβάζουν πολύ τον πήχη για τη συγκεκριμένη ταινία. 

Honeymoon With My Mother | Official Trailer | Netflix
 

29/4/2022

Rumspringa

Η ιστορία αφορά έναν νεαρό άνδρα Amish, ο οποίος φτάνει προς την ενηλικίωση και ταξιδεύει προς το Βερολίνο. Εκεί ερωτεύεται, έχει την ευκαιρία να δει πράγματα για τις ρίζες του που δεν γνώριζε και παίρνει μία σημαντική απόφαση. 

Ντοκιμαντέρ του Netflix

06/4/2022

Τζίμι Σάβιλ: Μια Βρετανική Ιστορία Τρόμου (Jimmy Savile: A British Horror Story)

Ο Τζίμι Σαβίλ για πολλά χρόνια αποτελούσε μία από τις πιο γνωστές και παράλληλα εκκεντρικές περσόνες της τηλεόρασης. Πρωταγωνιστούσε με τις φιλανθρωπίες του και χιλιάδες κόσμος τον αγαπούσε γι΄αυτό. Συνδέθηκε με τη Βρετανία, γνώριζε τους πιο διάσημους ανθρώπους και είχε πρόσβαση παντού. Οι αποκαλύψεις ότι κακοποιούσε σεξουαλικά άτομα σε πολλά μέρη που επισκέφτηκε για πολλά έτη, έπεσαν σαν κεραυνός στη χώρα. Το ντοκιμαντέρ του Netflix καλύπτει την ιστορία του και αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες γύρω από τη ζωή του.

Jimmy Savile: A British Horror Story | Official Trailer | Netflix
 

07/4/2022

Επιστροφή στο Διάστημα (Return to Space)

Ο Ίλον Μασκ έχει αποφασίσει να κατακτήσει το διάστημα. Αυτό είναι πλέον δεδομένο, με την εταιρεία του Space X να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε πολλές πρωτοπορίες που αφορούν τα διαπλανητικά ταξίδια. Το ντοκιμαντέρ των βραβευμένων με Όσκαρ Ελίζαμπεθ Τσάι Βασάρλι και  Τζίμι Τσιν (Free Solo, The Rescue) καλύπτουν την 20ετή προσφορά της Space X και τη βοήθεια που προσέφερε στη NASA. Με αρχεία που κανείς δεν έχει ξαναδεί, αποκαλύπτονται πολλές λεπτομέρειες για τα διαστημικά ταξίδια και πιο συγκεκριμένα την πρώτη αμερικάνικη επανδρωμένη αποστολή μετά από 9 χρόνια. 

Return to Space | Official Trailer | Netflix

13/4/2022

Υπέροχα Εθνικά Πάρκα (Our Great National Parks)

Σίγουρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί έυκολα κάποιος, έναν πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτείων να είναι αφηγητής σε ένα ντοκιμαντέρ του Netflix. Ο Μπάρακ Ομπάμα δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τη φύση και σε 5 επεισόδια παρουσιάζει τα πιο όμορφα εθνικά πάρκα ολόκληρου του κόσμου.

President Obama Narrates Our Great National Parks | Official Trailer | Netflix | #WildForAll
 

19/4/2022

White Hot: Η Άνοδος και Πτώση της Abercrombie & Fitch (White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch)

Η Abercrombie & Fitch αποτέλεσε μία από τις πιο πολυφορεμένες μάρκες ρούχων τις προηγούμενες δύο δεκαετίες. Όσοι είναι γεννημένοι τη δεκαετία του ΄90, σίγουρα έχουν δει πολλούς στις παρέες τους να φοράνε τη συγκεκριμένη εταιρεία. Η έκρηξη της δημοφιλίας της ήταν ένα φαινόμενο, όμως με την πάροδο των χρόνων επήλθε και η πτώση της. Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στην ιστορία της και τους λόγους, που την έκαναν να ξεχαστεί μία και καλή από το νεανικό κοινό. Στη σκηνοθεσία η Άλισον Κλέιμαν (Take your pills, Jagged) που μετράει πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο.

27/4/2022

Το Μυστήριο της Μέριλιν Μονρόε: Οι Άγνωστες Κασέτες (The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes)

Η επίσημη αιτία θανάτου της Μέριλιν Μονρόε έιναι η αυτοκτονία, πάντα όμως ένα μυστήριο περιέβαλλε το συγκεκριμένο συμβάν. Στο ντοκιμαντέρ ένας συγγραφέας επανεξετάξει τον θάνατό της και μοιράζεται διάφορα άγνωστα ηχητικά ντοκουμέντα από τον κύκλο της. Η Έμμα Κούπερ βρίσκεται πίσω από τα δύο ντοκιναντέρ με τον Λουίς Θερού και τα πάντα ενδιαφέροντα θέματά του, αναλαμβάνοντας να παρουσιάσει άγνωστες πτυχές της γυναίκας που σημάδεψε μία ολόκληρη εποχή. 

Η Μέριλιν Μονρόε.
© Netflix

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

01/4/2022

Το Τελευταίο Λεωφορείο (The Last Bus)

Μια ομάδα πανέξυπνων μαθητών συμμετέχουν σε μια εκδρομή που θα αλλάξει τη ζωή τους, παλεύοντας για να σώσουν την ανθρωπότητα από έναν στρατό αδίστακτων drone.

08/4/2022

Πράσινα Αυγά με Ζαμπόν: Σεζόν 2 (Green Eggs and Ham: Season 2)

Μια μυστική ιστορία, ένα άλυτο μυστήριο, μια νέα αρχή – και κατάσκοποι! Ετοιμαστείτε για έναν δεύτερο γύρο διασκέδασης και επικής περιπέτειας αλά Σους.

12/4/2022

Υποθέσεις Ζώων (The Creature Cases)     

Οι ειδικοί πράκτορες Σαμ και Κιτ γυρίζουν τον κόσμο με τις ικανότητές, τα επιστημονικά δεδομένα και τα κουλ γκάτζετ τους για να λύσουν μυστήρια του βασιλείου των ζώων.

19/4/2022

Battle Kitty      

Ένα γατάκι-μαχητής πρέπει να κατατροπώσει όλα τα τέρατα του Νησιού των Μαχών για να στεφθεί πρωταθλητής. Μια διαδραστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων του Ματ Λεϊζέλ.

28/4/2022

Κουνέλι-Σαμουράι: Τα Χρονικά του Ουσάγκι (Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles)

Ένα κουνέλι που θέλει να γίνει σαμουράι και οι νέοι φίλοι του πολεμιστές συνεργάζονται για να προστατεύσουν την πόλη τους από τέρατα, νίντζα, γκάνγκστερ και εξωγήινους.

Μην χάσετε επίσης

01/4/2022

Ο Πληροφοριοδότης (The Departed)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ