Δάφνη Καραβοκύρη

Δάφνη Καραβοκύρη

Απόφοιτη του Κολλεγίου Αθηνών στο πρόγραμμα του International Baccalaureate, με πτυχίο στη Φιλοσοφία και τις Πολιτισμικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Kent, στην Αγγλία. Δημοσιογράφος για τα Δελτία Ειδήσεων των Ελλήνων του εξωτερικού, σε Αμερική, Αυστραλία και Ευρώπη, στα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1. Marketing & Sales Manager, για το ομογενειακό κανάλι του ΑΝΤ1 στην Ευρώπη. Επί σειρά ετών, δημοσιογράφος κοινωνικών θεμάτων στο VICE Ελλάδος  και παράλληλα παρουσιάστρια της ομώνυμης εκπομπής στον ANT1. Head of Social Media στο κανάλι του MEGA & Copywriter. Κειμενογράφος ελεύθερης θεματολογίας με προσωπικό blog στο SavoirVille. Youtube channel host, με συνεντεύξεις, προσωποκεντρικής, με βασική εστίαση, στα κοινωνικά θέματα και τους ανθρώπους.

Ραδιοφωνική παραγωγός στον Pride986 και δημιουργός της σειράς Podcast με τίτλο «Δεν Ξέρω Τι Να Κάνω». Παρουσιάστρια της εκπομπής τεχνολογίας της Cosmote με τίτλο CosmotechNews και παρουσιάστρια της εκπομπής BodyTalkCloset για την ελληνική εταιρεία ρούχων BodyTalk. 

Δημοσιογράφος και δημιουργός συνεντεύξεων και podcast έχοντας αναλάβει την αρχισυνταξία και την παρουσίαση, για το project «Γήπεδο Ζωής» το οποίο βρίσκεται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ