giorgos_florakis-dimitris_athanasiadis.jpg

Γιώργος Φλωράκης - Δημήτρης Αθανασιάδης

Ο Γιώργος Φλωράκης αναπνέει από την πρώτη του μέρα τον αέρα της πόλης, έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία, Εγκληματολογία και Ψυχολογία, διαβάζει βιβλία φανατικά και ακούει μουσική φανατικότερα. Κάνει ραδιόφωνο από το 1990, αρθρογραφεί σε περιοδικά και εφημερίδες από το 1991, διδάσκει Γραφή, Ραδιόφωνο, Αφήγηση Παραμυθιού και Mixed Media από το 2003, και ανακατεύεται με την εικαστική πλευρά από το 2017. Μπορείς να τον ακούσεις καθημερινά στο Τρίτο Πρόγραμμα (8-10) και τα Σαββατοκύριακα την ίδια ώρα στο Kosmos 93.6 & 107, να διαβάσεις τις Σημειώσεις Ενός Μονομανούς κάθε εβδομάδα στην Athens Voice και να τον συναντήσεις σε κάποιο από τα βραδινά του dj sets κάπου στην Αθήνα.

Ο Δημήτρης Αθανασιάδης σπούδασε Ιστορία στη Φιλοσοφική του ΑΠΘ και προτίμησε να γίνει δημοσιογράφος για να γνωρίσει από κοντά όσους διάβαζε στα αγαπημένα του περιοδικά και να κάνει περισσότερα ταξίδια. Έχει εργαστεί ως επιμελητής ύλης στο SOUL και αρχισυντάκτης στο athensvoice.gr. Αυτή την εποχή, είναι διευθυντής web της Athens Voice. Μπορείτε να τον ακούσετε Δευτέρα-Παρασκευή, 18:00-20:00, στον Athens Voice 102.5 και στο Spotify.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Καρέ από το κόμικ Justice League εναντίον Suicide Squad
Podcast ΣΤΡΙΠ/ΤΙΖ Γιώργος Φλωράκης - Δημήτρης Αθανασιάδης: Justice League εναντίον Suicide Squad

Podcast ΣΤΡΙΠ/ΤΙΖ Γιώργος Φλωράκης - Δημήτρης Αθανασιάδης: Το «Γυρίστε Τον Γαλαξία Με Ωτο Στοπ» του Douglas Adams και το graphic novel «Justice League εναντίον Suicide Squad»

Έργο τέχνης για την ταινία Avatar
Podcast ΣΤΡΙΠ/ΤΙΖ Γιώργος Φλωράκης - Δημήτρης Αθανασιάδης: Οι νέες ταινίες Avatar του James Cameron

Podcast ΣΤΡΙΠ/ΤΙΖ Γιώργος Φλωράκης - Δημήτρης Αθανασιάδης: «Η Αστυνομία της Μνήμης» της Yoko Ogawa (Εκδόσεις Πατάκη) και το περιοδικό «Απαγορευμένος Πλανήτης».