Παναγιώτης Ιακωβής

Παναγιώτης Ιακωβής

Γεννήθηκε το 1970 στον Βόλο και σπούδασε στην Στρατιωτική Ιατρική Θεσσαλονίκης. Έλαβε τον τίτλο Καρδιολογίας και Επεμβατικής Καρδιολογίας από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε ως υπότροφος στο Emory University Hospital στην Ατλάντα των ΗΠΑ και το Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Λωζάννης / Moudon στην Ελβετία. Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης και Διεύθυνσης στον Ελληνικό Στρατό και προεδρεύει σε Επιστημονικούς, Κοινωνικούς και Φιλοσοφικούς Ομίλους με σημαντική κοινωνική δράση. Είναι Ιδρυτικός Πρόεδρος του παραρτήματος της AHEPA Hellas HJ42: «Θερμοπύλες».

Ιδιωτεύει ως Καρδιολόγος και Επεμβατικός Καρδιολόγος. Αρθρογραφεί τακτικά σε επιστημονικά και δημοσιογραφικά έντυπα αλλά και σε διαδικτυακές σελίδες.

Μιλάει απταίστως Αγγλικά και Γαλλικά. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την χιονοδρομία και είναι ερασιτέχνης της Ηλεκτροακουστικής.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ