prov2.jpg

Μάκης Προβατάς

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Τελείωσε το 3ο Λύκειο Αμπελοκήπων. Σπούδασε Προϊατρική (Pre Med) στο Worcester St. College της Μασαχουσέτης και επέστρεψε για να αποφοιτήσει από την Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης. Από το 1999 κάνει ραδιοφωνικές εκπομπές. Έχει πάρει πάνω από εκατόν πενήντα συνεντεύξεις για το ΒΗΜΑ και το ΒΗΜagazino, μεταξύ των οποίων από τους Dario Fo, Patti Smith, Eric Burdon, Stephen Hawking, Noam Chomsky, John Malkovich, Mikhail Baryshnikov, Eduardo Galeano, John Cleese κ.ά. Επίσης συνεργάζεται με το περιοδικό ΙΣΤΟΡΙΑ, όπου έχει δημοσιεύσει κείμενα και συνεντεύξεις.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Εθνικές Εκλογές 2023: Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συζητά με τον Μάκη Προβατά και τον Αντώνη Πανούτσο στο podcast «Συναντήσεις»
Κυριάκος Πιερρακάκης: Tα read my lips και τα «θα» έχουν κάνει πάρα πολύ κακό στην εμπιστοσύνη των πολιτών

Μια διαφορετική συζήτηση με τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο podcast «Συναντήσεις» με τον Μάκη Προβατά και τον Αντώνη Πανούτσο

Εθνικές Εκλογές 2023: Ο Άκης Σκέρτσος συζητά με τον Μάκη Προβατά για το κυβερνητικό έργο, την τετραετία της Νέας Δημοκρατίας και την πολιτική στο podcast «Συναντήσεις»
Άκης Σκέρτσος: Η Ελλάδα είναι σε καλύτερο σημείο από αυτό που ήταν το 2019

Μία συζήτηση κι ένας απολογισμός της τετραετίας από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο λίγο πριν τις εθνικές εκλογές στο podcast «Συναντήσεις» με τον Μάκη Προβατά

H Πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Φύλο και τη Διαφορετικότητα Stella Ronner-Grubačić μιλάει στην ATHENS VOICE πριν τη συμμετοχή της στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.
Stella Ronner-Grubačić: Η παλαιότερη γενιά δεν είναι απαραίτητα η πιο πιθανή να αντιδράσει κατά των προοδευτικών αξιών

H Πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Φύλο και τη Διαφορετικότητα μιλάει στην ATHENS VOICE πριν τη συμμετοχή της στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.